Bár a Thor: Szerelem és mennydörgés 760 millió dolláros összbevételt hozott, Taika Waititi legutóbbi rendezése enyhén szólva sem nyerte el az MCU rajongók szívét.

A negatív kritikák és a közösségi felületeken megosztott lesújtó vélemények a széria főszerepét alakító Chris Hemsworth színészhez is eljutottak, a GQ magazinnak pedig elmondta, ő maga mit gondol a produkcióról.

Hemsworth saját bevallása szerint a film “önmagához képest volt túl buta”, amely annak az eredménye, hogy a munkálatok során annyira “jól érezték magukat”, hogy gyakorlatilag partalanná vált a humor.

“Mindig nehéz a középpontban lenni, és valódi perspektívával rendelkezni... Imádom a folyamatot, ez mindig egy utazás. De egyszerűen nem tudhatod, hogy az emberek hogyan fognak reagálni” - jegyezte meg a színész.

Hemsworth azt is elárulta, hogy fiaitól is kemény kritikákat kapott a film, az ő elmondásuk szerint “túl sok volt a humor, bár az akciójelenetek egész jól sikerültek, de VFX már nem volt kimondottan jó”.

Az elmúlt időszakban a Marvelnek nem sikerült igazán nagyot dobnia, a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! hatalmas sikernek örvendett ugyan, Angela Bassett alakítását Oscar-díjra is jelölték, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia ugyanakkor az MCU-t ért legkeményebb kritikai fogadtatásban részesült.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»