Már zajlanak a tárgyalások Eddie Murphy (galériánkan) és az MGM stúdió között egy új Rózsaszín Párduc film kapcsán, amelyben a színész a tervek szerint Clouseau felügyelőt alakítja majd.

Az már most tudható, hogy a projekt élére a Sonic, a sündisznó rendezője, Jeff Fowler került, a forgatókönyvet pedig Chris Bremner írja, aki korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk és A torontói ember

Eddie Murphy legutóbb a Netflix A magadfélék című sorozatában szerepelt Jonah Hill, Lauren London és Julia Louis-Dreyfus mellett. Alighanem a színész nagy visszatérésének lehetünk szemtanúi ezekben a napokban, hiszen már zajlanak a Beverly Hills-i zsaru 4 utómunkálatai, Murphy ráadásul az Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito főszereplésével készült Ikrek folytatásában, a Hármasikrekben is látható lesz.

Bővebb hivatalos információ egyelőre látott napvilágot az új Rózsaszín Párduccal kapcsolatban, a jövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még a projektről.

romantikus | vígjáték

Egy házaspár és családja története, akik a modern szerelmet és a családi dinamikát vizsgálják az egymásnak feszülő kultúrák, társadalmi elvárások és generációs... több»