64 éves korában távozott az élők sorából Denise Dowse.

A színésznő, akit leginkább a Bizonytalan című sorozatban Dr. Rhonda Pyne, a Beverly Hills 90210-ben Mrs. Yvonne Teasley és a Bűbájos boszorkákban a Sors angyalának szerepét alakította, 64 éves korában, szombaton (augusztus 13-án) hunyt el, miután súlyos agyhártyagyulladással vívott csatát követően elhunyt - erősítette meg családja egy közleményben.

"Nagyon nehéz szívvel értesítek mindenkit, hogy a húgom, Denise Dowse elment, hogy találkozzon a családunkkal az örök életben" - írta Tracey Dowse a húga Instagramján. "Denise Yvonne Dowse a legcsodálatosabb nővér volt, egy tökéletes, illusztris színésznő, mentor és rendező. Ő volt a legjobb barátom és utolsó családtagom. Denise mindannyiótokat imádott. Tudom, hogy minden szeretetével vigyáz ránk. Kérem a magányt és a további imáitokat."

Néhány nappal korábban derült ki, hogy Denise kómába esett a kórházi kezelés közepette.

Nyugodjék békében.

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#nonumbers

Denise Dowse

szül. 1958. 02. 21. - elhunyt 2022. 08. 13.
Honolulu - Hawaii - Amerikai Egyesült Államok
Denise Dowse 1958. február 21-én született Honolulu, Hawaii, USÁ-ban. Pályafutása során több, mint 100 szerepet játszott. A hazai közönség számára az olyan sorozatokból lehet ismerős, mint a Bűbájos boszorkák, a Beverly Hills 90210 vagy a Bizonytalan. 64 éves korában hunyt el agyhártyagyulladás következtében. Halála előtt... több»