83 éves korában elhuny Paul Sorvino színész.

A színész halálhírét felesége, Dee Dee közölt a nyilvánossággal. A hivatalos jelentések szerint természetes körülmények között hunyt el, Paul Sorvino cukorbetegségben szenvedett. “Megszakad a szívünk, soha nem lesz másik Paul Sorvino, ő volt életem szerelme, és az egyik legnagyobb előadóművész, aki valaha a képernyőt és a színpadot díszítette” - nyilatkozta Dee Dee.

Paul Sorvino pályafutása során közel 172 produkcióban szerepelt, legismertebb alakításai a Nagymenők, a Rómeó és Júlia, A szerencseforgató, a Nixon és a Pénz beszél című filmekben láthatók.

Színészi karrierje mellett képzett operaénekes volt, The American Musical and Dramatic Academy végezte tanulmányait, majd különböző Broadway-darabokban lépett fel. Első filmes alakítása az 1970-ben megjelent Where's Poppa? című produkcióban látható.

A színészt három gyermeke, Michael, Mira és Amanda gyászolják. Nyugodjon békében!

96 HÍRESSÉG, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETTÜNK EL

#1
Paul Sorvino

Paul Sorvino

szül. 1939. 04. 13. - elhunyt 2022. 07. 25.
Brooklyn, New York, Egyesült Államok
Paul Sorvino 1939. április 13-án született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Angela Maria Mattea Renzi és Ford Sorvino gyermekeként látta meg napvilágot. Olasz családban nőtt fel. Édesanyja háztartásbeli és zongoratanár, édesapja pedig gyárigazgató volt. Sorvino fiatalon kezdett érdeklődni a színészet iránt, tanulmányait is... több»