Első helyen startolt a Verdák 3, Scarlett Johansson filmje csúnyán elhasalt

Visszafogott kezdéssel, de az első helyen zárta a hétvégét a Verdák-trilógia utolsó része.

A várakozások alatt teljesített a Verdák 3 a tengerentúli mozikban, de még ez is elég volt ahhoz, hogy megszerezze a bevételi toplista első helyét. Az animációs filmre 53 millió dollár értékben váltottak jegyet az első hétvégén, ami első blikkre nem tűnik rossz teljesítménynek, azonban ha azt nézzük, hogy a Pixar 18 filmjéből mindössze három keresett ennél kevesebbet, már nem tűnik olyan rózsásnak a helyzet. 

A dobogó második helyét az elsöprő kritikai- és közönségsikert arató Wonder Woman szerezte meg, mely újabb 40 millióval növelte bevételeit az Államokban, míg világszerte már 571 milliónál jár. A harmadik hétvégén eddig mindössze egy DC-film produkált ennél jobb bevételeket, a Christopher Nolan-féle A sötét lovag

Nagy meglepetésre a harmadik helyre a kritikusok által földbe döngölt Tupac-mozifilm, az All Eyez on Me ért fel a maga 27 milliójával, megelőzve ezzel A múmia (2017)-t. Így már biztosan kijelenhető, hogy az USA-ban masszív bukás lett Tom Cruise mozija, de az Universal szörnyfilmes univerzumát a nemzetközi piac még megmentheti, ugyanis világszinten elfogadhatóan teljesít a film, ennek is köszönheti, hogy összbevételei elérik a 295 milliót. 

Az ötödik helyet egy újabb premierfilm, a  47 Meters Down című cápás thriller szerezte meg, de a hétvége legnagyobb meglepetése mégis Scarlett Johansson vígjátékának igen gyenge szereplése lett. A Csajok hajnalig még csak a top5-be sem fért be, a szerény 8 milliós kezdés mindössze a hetedik helyre volt elegendő.