Ahogy Chris Evans a mindenkori Amerika kapitány vagy Robert Downey Jr. a mindenkori Vasember, úgy a másik univerzumban Gal Gadot neve forrt egybe Wonder Woman karakterével. Ám ki gondolta volna, hogy volt egy másik neves színésznő is, aki karnyújtásnyira került a szereptől?

Egészen pontosan Olga Kurylenkoról van szó, aki szintén részt vett a castingon annak idején. És olyannyira közel volt hozzá, hogy megkapja Wonder Woman szerepét, hogy még egy kezdetleges kosztümöt is ráaggattak. Erről a színésznő egyébként csak úgy fogalmazott, hogy kissé szürreális volt. Mint tudjuk, végül nem ő, hanem Gal Gadot futott be, aki azóta már több filmben is magára ölthette a jellegzetes kosztümöt és a tiarát, sőt, jövőre megkapja második önálló filmjét, a Wonder Woman 1984-et is.

És mi a helyzet Olga Kurylenkoval? Nos, a színésznő cseppet sem bánkódik amiatt, hogy lemaradt erről a szerepről. Saját bevallása szerint ugyan nagyon vágyott rá, de teljesen normális dolognak tartja, hogy nem kapta meg. Példának két korábbi nagy filmjét, A Quantum csendjet és a Feledést hozta fel, hiszen azoknak a castingján végül ő volt a befutó. De mint mondta, nem kaphatsz meg mindig minden szerepet, amire vágysz.

Érdekesség még, hogy Kurylenko az üggyel kapcsolatban megemlítette Ben Afflecket is. Mivel közösen szerepeltek a 2012-es To the Wonder moziban, ahol ráadásul egy párt alkottak, mindenki azt gondolná, hogy a Batmant eddig alakító Affleck szólhatott volna néhány szót Kurylenko érdekében. Csakhogy a színésznő szerint erről szó sem volt, sőt, szerinte az, hogy korábban már alkottak egy szerelmes párt a vásznon, inkább hátráltató tényező lehetett a Wonder Woman castingja során, hiszen nem jellemző, hogy két színész két teljesen független filmben is szerelmes párt alakítson. Persze arról nincsenek információk, hogy ez tényleg nyomott-e bármit is a latba a szereplőválogatás során.

akció | fantasy | háborús | kaland | sci-fi

Diana, az amazóniai harcos hercegnő hátrahagyja buja trópusi szigetét, hogy az üvegből és acélból felépített városban telepedjen le. A görög harcosok által kiképzett,... több»