Ezt a 11 Netflix filmet és sorozatot ne hagyd ki áprilisban!

Ebben a hónapban sem marad(t)unk ígéretes Netflixes címek nélkül. Mutatjuk is, melyekre érdemes odafigyelned a gigászi kínálatból.

A Netflix áprilisi kiemelt címei között ezúttal is elég széles a skála a műfajokat tekintve. A hónap legnagyobb dobása kétségkívül a Shadow and Bone – Árnyék és csont című fantasy sorozat, mely a héten mutatkozott be a szolgáltató műsorkínálatában, de kaptunk szuperhős víjgátékot (A Lecsap csapat), érzelmes drámát Idris Elbával (Városi Cowboy), és igazi kamara sci-fit (A potyautas) is. Április eddigi legnagyobb sorozatsikerének bizonyult A kígyó, míg a filmek között Az útvesztő franchise sztárjával készült Szerelem és szörnyek aratott, de mindez persze csak a jéghegy csúcsa.

Idelent a Netflix áprilisi kínálatának 10 kiemelet címét gyűjtöttünk össze a számodra, és az előzetesek illetve alapvető információk mellett mindegyikhez egy kis ajánlót is fűztünk, hogy segítsünk a döntésben.

Ha pedig valamelyik sorozathoz megjött a kedved, elég csak a Mafabos adatlapon a rózsaszín "Lejátszás a Netflixen" mezőre kattintanod, és amennyiben van Netflix előfizetésed, rögtön el is indíthatod a választott műsort. Kellemes böngészést és jó szórakozást!

#11

animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

A filmekből jól tudjuk, ha egy átlagos család tagja vagy, jobb ha felkészülsz, ugyanis előbb-utóbb hatalmas veszélybe keveredsz, és olyan események láncolatának részesévé... több»

Bár eredetileg a mozikba szánták, végül a Netflixen landolt a Sony Pictures animációs filmje. Mike Rianda rendezői debütálása egészen parádés kritikai fogadtatásban részesült, a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg is 97 százalékon áll. Kihagyhatatlan darab az egész családnak. 
#10

71 Sexify  (2021)

(7)

dráma | vígjáték

Netflix

Natalia nagyon jól tudja, mitől döglik a légy, ha szoftverfejlesztésről van szó. Azonban a szex egy olyan dolog, ami nem tartozik az erősségei közé. Elhatározza hát, hogy... több»

Egy újabb eredeti Netflix sorozat egyenesen Lengyelországból a női orgazmus rejtelmeiről és az egyetemek világáról. Könnyed szórakozást ígérő vígjáték széria.   
#9

29 Apa, ne égess már!  (2021)

(6) (2)

családi | vígjáték

Netflix

Egy kozmetikai márka tulajdonosa, aki ráadásul szingli apa, igyekszik rájönni az apaság titkaira, miközben keményfejű lánya beköltözik hozzá. A sorozat alapjául Jamie Foxx és... több»

Jamie Foxx hosszú-hosszú évek után visszatért a sitcomok világához. Az Apa, ne égess már! nem lett ugyan a kritikusok kedvence, de mellette szól a rövid játékidő és Foxx személye, így egy délután alatt könnyedén bedarálható. 
#8

51 A potyautas  (2021)

(14) (3)

dráma | sci-fi | thriller

Netflix

Súlyos következményekkel kell szembenéznie egy Mars-expedíció legénységének, miután egy potyautas súlyosan megrongálja az űrhajó létfenntartó berendezéseit. Az idő... több»

Április végére a Netflix egy sztárokkal tűzdelt sci-fivel jelentkezett. Anna KendrickToni ColletteDaniel Dae Kim és Shamier Anderson kamarathrillere igazi ínyencségnek ígérkezik a műfaj kedvelőinek számára.
#7

46 A Lecsap csapat  (2021)

(17) (3)

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

A szupergonoszokkal teli világban két gyermekkori jóbarát összefog, hogy megvédjék a várost, miután egy kísérlet különleges erőkkel ruházza fel őket. több»

Mellissa McCarthy és Octavia Spencer rendhagyó szuperhősfilmje, mely könnyed esti kikapcsolódást ígér a vígjátékok kedvelőinek. Bár a film nem aratott osztatlan sikert, a bemutatója óta ott szerepel a Netflix legnépszerűbb produkciói között.
#6

dráma | romantikus | zenés

Katya hihetetlenül tehetséges táncosnő, a balett a mindene. Kemény edzéssel szeretne bekerülni a New York-i balettakadémiára, és nagy eséllyel ösztöndíjat is kaphatna. Viszont... több»

A romantikus filmek kedvelőinek készült a németek zenés, táncos filmje. Nem a hónap legerősebb címe, de ha csak egy kis felejthető kikapcsolódás a lényeg, érdemes lehet próbát tenni vele.
#5

64 Városi Cowboy  (2020)

(3)

dráma

Netflix

Cole igencsak zűrös életet él, városi tiniként pedig meggyűlik a baja a felnőttek világával és persze a hatóságokkal. a A nyarat Észak-Philadelphiában tölti édesapjával,... több»

Greg Neri Ghetto Cowboy című regényének adaptációja Idris Elba főszereplésével. A komolyabb hangvételű drámák kedvelői feltétlenül tegyenek vele egy próbát.
#4

77 Szerelem és szörnyek  (2020)

(12) (5)

kaland | vígjáték

Netflix

Hét évvel a szörnyapokalipszis kirobbanása után egy fiatal férfi, Joel Dawson (Dylan O'Brien) és az emberiség megmaradt része a föld alá kényszerült. A szörnyek átvették az... több»

Egy igazi műfajkavalkád Az útvesztő franchise sztárjával. Egyszerre látványos és szórakoztató, kihagyhatatlan darab.
#3

90 Instant dohány  (2021)

(4) (1)

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

A szórakoztatóipar és az alvilág egyre brutálisabb, kaotikusabb és könyörtelenebb. Amikor ez a két világ találkozik, a hűség, barátság és a szövetségek próbára tétetnek... több»

Egy krimi-thriller, melyben összemosódik a startup vállalkozók és a bűnözők világa. A svédek ismét egy jéghideg sorozattal rukkoltak elő.
#2

akció | dráma | fantasy

Netflix

A sorozat fiatal főszereplőnője felfedezi misztikus erejét, és segítségével megpróbálja megmenteni a világát a gonosz, sötét hatalomtól. A kegyetlen háború okozta... több»

A Netflix áprilisi legnagyobb dobása. A fantasy rajongók számára kihagyhatatlannak ígérkezik.
#1

83 A kígyó  (2021)

(9) (4)

dráma | krimi | thriller

Netflix

A Charles Sobhraj csavaros életéről szóló, igaz történeten alapuló sorozat bemutatja a gyilkost, tolvajt és a csábítás, álcázás mesterét, aki a 70-es években Ázsiában... több»

Egy valós eseményen alapuló sorozat egy sorozatgyilkosról, mely egy csapásra hódította meg a nézők és a kritikusok szívét. Ha csak egy Netflix sorozatot nézel meg áprilisban, ezzel nem foghatsz mellé.