Folytatást kap Az igazi csoda, itt az előzetes Helen Mirrennel és Gillian Andersonnal (White Bird)

2017 egyik legmegindítóbb mozija volt Az igazi csoda, amely egy arcdeformitással született kisfiúról, Auggie-ról szólt, aki megkezdi iskolai életét, de ez nem megy zökkenőmentesen. A film nagy siker volt, remek kritikákat kapott mind a sajtótól, mind a nézőktől. És most jön a folytatása, ám ennek nem az lesz a főszereplője, akire gondolnánk.

A White Bird ugyanis nem Auggie-ról szól, hanem arról a Julianról, aki őt zaklatta az iskolában a külseje miatt. Ez végül odáig fajult, hogy ki is csapták az iskolából. Ezután a nagyanyja, akit Helen Mirren alakít, leülteti és mesélni kezd neki. Elmondja neki a saját történetét, egy történetet a nácik által megszállt Franciaországról és a bátorságról. Egy fiú menti meg a halálos veszélytől, akivel egymásba szeretnek és csak a fiú anyján múlik, hogy életben maradnak-e vagy sem.

A filmben Helen Mirren mellett Gillian Anderson lesz a másik főszereplő, aki a fiú édesanyját alakítja. A rendezői széket az a Marc Forster foglalja el, aki legutóbb Az ember, akit Ottónak hívnak mozival hívta fel magára a figyelmet, de ő rendezte a Z világháborút és A Quantum csendje filmet is.

A White Bird augusztusban kerülhet a mozikba és ezzel talán egy új franchise születik. Az igazi csoda és a White Bird is R.J. Palacio regényei alapján készült.