Bob Odenkirk új sorozatát az első évad után elkaszálták. 

A Richard Russo "Straight Man" című regényéből adaptált Lucky Hankben Bob Odenkirk (Senki, Better Call Saul) William Henry Devereaux, Jr. szerepét alakította, aki egy alulfinanszírozott pennsylvaniai főiskola angol tanszékének ideiglenes elnöke, aki életközépi válságba került és összeomlott. A nyolcrészes sorozat nagyszerű kritikai fogadtatásban részesült, a RottenTomatoes-on 93 százalékos értékelést kapott.

Az AMC Networks kihívásokkal teli évet zárt 2023-ban, több új projektet is elkaszáltak, ugyanakkor az AMC Networks szóvivője büszkeségét fejezte ki a szériával kapcsolatban, és háláját fejezte ki minden résztvevőnek.

A széria jelenleg az HBO Maxon streamelhető, ha lemaradtál volna róla, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod az HBO Max logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál. Kedvcsinálóként pedig mutatjuk az előzetesét idelent.

70 Lucky Hank  (2023)

A sorozat Richard Russo azonos című regényén alapul, Odenkirk játssza William Henry Devereaux Jr., azaz Hank szerepét, aki egy fiktív pennsylvaniai egyetem angol tanszékének... több»