Hivatalos a The Mandalorian szereplőgárdája – csupa sztár érkezik a Star Wars-sorozatba

Jelenleg is gőzerővel zajlik a 2019 végére ígért és a Disney friss streaming-szolgáltatásán debütáló Star Wars-sorozat, a A mandalóri forgatása, és most végre hivatalossá és nyilvánosság tették a szereplőgárdát is.

Így erősítették még a pletykát, hogy a sorozat főszereplőjét Pedro Pascal játssza, akihez olya nevek csatlakoznak, mint Nick NolteGina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow és Werner Herzog - vagyis egy nagyon izgalmas csapat forgat épp Dél-Kaliforniában.

Jon Favreau, a forgatókönyvíró és egyben producer nagyon izgatott volt, hogy végre bejelentheti a szereplők neveit, mert szerinte is igen tehetséges emberek verődtek össze, és már nagyon szeretné megmutatni másoknak is, hogy mit hoznak össze. Bár ezt még nem erősítették meg hivatalosan, a pletykák szerint valamikor 2019 végén, azaz alig egy év múlva kerül majd a közönség elé a sorozat, amelynek egyéb részleteit gondosan és titokként őrzik.

Amit tudunk: Dave Filoni rendezi a sorozat első részét, majd a további részek rendezői között olyan nevek is feltűnnek majd, mint Bryce Dallas Howard, , és Deborah Chow vagy Taika Waititi.

A történet szerint a Pascal alakított főhős talál egy csecsemőt, és ahelyett, hogy magára hagyná vagy megölné, magával viszi. A sorozattal kapcsolatban eddig is nagy volt a várakozás – és látván a stáblistát, a dolog érhető, hiszen tényleg elég színes és izgalmas alkotógárda jött létre. A rajongók természetesen leginkább arra kíváncsiak, hogy a sorozat története mikor, hol, hogyan és hány szállal fog majd a már megismert Star Wars-történetekhez kapcsolódni – vagy milyen olyan titokról rántja le majd a leplet, amiről eddig nem volt tudomásunk.