A Szexoktatás 4. évada már kopogtat a Netflix ajtaján.

A nagy sikerrel futó vígjáték sorozat új évada ezúttal magával hozza a csúcsot is, hiszen a streaming szolgáltató megerősítette, ez lesz az utolsó alkalom, amikor az iskolai folyosókon sétálunk Otis, Eric és társai társaságában.

Ezúttal azonban más iskola folyosóin zajlik a történet, Moordale Középiskola a 3. évad végével bezárta kapuit, a diákok az új évadban már a Cavendish Collegeba járnak. Ez új arcokat, új kihívásokat és új partnereket is jelent. Maeve is tovább lépett,  az Egyesült Államokban, egyetemen tanul.

A Szexoktatás 4. évada szeptember 21-én érkezik a streaming szolgáltató műsorára. Az eddigi évadok 8 epizódra oszlottak, a mostani évad hosszabb lesz. A záró rész a megszokott egy órás időtartam helyett 83 perces. 

A záró évadról megjelent rövid előzetes alapján Otis tipikus (vagyis kínos) stílusában a campus bemutatkozón elmondja mindenkinek, hogy szexuálterapeuta - de csak miután véletlenül azt sugallja, hogy kapcsolatban van az anyjával. Kiderül, hogy Otis nem az egyetlen szexuálterapeuta a campuson, és van egy riválisa a rejtélyes "O" személyében, valamint láthatjuk Otis-t és Jeant, ahogy megpróbálnak alkalmazkodni az új baba érkezéséhez, és egy szívbemarkoló beszélgetést Eric és Adam között.

A Szexoktatás 4. évadának szereplőgárdája néhány jelentős változáson esett át a 3. évad vége óta. Tudjuk, hogy Simone Ashley biztosan nem tér vissza Olivia szerepében - Ashley csatlakozott A Bridgerton család című sorozathoz, Patricia Allison, aki Olát alakítja, megerősítette, hogy nem csatlakozik a csapathoz az új évadban, míg Tanya Reynolds, aki Ola szerelmét, Lilyt játszotta, szintén kilép a sorozatból. 

Aggodalomra azonban semmi ok, éppen elég ismerős arc marad a sorozatban! Asa Butterfield visszatér Otis szerepében, Gillian Anderson Otis szexuálterapeuta anyját, Jeant alakítja. Az állandó szereplők Ncuti Gatwa (Eric), Connor Swindells (Adam), Aimee-Lou Wood (Aimee), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Dua Saleh (Cal), Mimi Keene (Ruby), Chinenye Ezeudu (Viv) és George Robinson (Isaac) is visszatérnek.

Már csak egyet kell aludni és a sorozat elérhető a Netflixen. rendelkezel Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva holnaptól nézheted is!

dráma | vígjáték

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»