Jól kezdett az Adaline, alul szerepelt a magyar sci-fi, világszerte tarolt a Bosszúállók 2

Negyedik hete őrzi magabiztosan első helyét a Halálos iramban 7, a második helyen egy újonc, az Adaline varázslatos élete végzett, míg a dobogó harmadik fokát A pláza ásza Vegasban szerezte meg.

Újabb 25 millióval fejelte meg eddigi bevételeit a Halálos iramban 7. Paul Walker utolsó filmjére eddig több mint 485 millió forint értékben váltottak jegyet a hazai nézők. A hétvége legnézettebb filmjeinek Top10-es listájára mindössze egy premierfilm fért fel. A második helyet a maga 9573-as nézőszámával jócskán lemaradva az Adaline varázslatos élete szerezte meg, míg  A pláza ásza Vegasban a dobogó harmadik fokára csúszott. Tom Hardy Oroszországban betiltott filmje, A 44. gyermek csak a negyedik.

Ismét javított a Liza, a rókatündér, ezúttal a nyolcadik helyet szerezte meg. A film tizedik hete egy alkalommal kivéve mindig ott volt a legnézettebb filmek hétvégi toplistáján, bevételi már meghaladják a 135 millió forintot.

A 28 moziban vetített magyar film, a Lámpagyújtogatók nem fért fel a toplistára, ahogy a 13 moziban bemutatott Hétköznapi vámpírok sem, míg a Party Girl című drámáról nem érkeztek adatok.

A tengerentúlon szintén a Halálos iramban 7 végzett az első helyen, a film összbevételei már meghaladták az 1,3 milliárd dollárt. A film ezen a hétvégén debütált Kínában, az ottani hatalmas érdeklődésnek is betudhatóan ez lett minden idők harmadik olyan produkciója, mely több mint egy milliárd dollárt keresett az amerikai piacon kívül. Az Államokban sem kezdett rosszul az Adaline, a dobogó harmadik fokát szerezte meg közvetlenül A pláza ásza Vegasban mögött.

Már sem nálunk, sem a tengerentúlon nem mutatták még be, azonban ezen a hétvégén összesen 44 nemzetközi piacon debütált a Bosszúállók: Ultron kora , összesen 201 millió dollárt kaszált. A film szinte az összes piacon jobban nyitott mint a Bosszúállók vagy az Vasember 3.

A teljes hétvégi magyar bevételi listáért kattints ide.