A Ferrari sztárja, Adam Driver (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) a karrierjéről és szerepválasztásáról beszélt a SmartLess podcastben, amelynek házigazdái Jason Bateman, Sean Hayes és Will Arnett voltak.

A színész megemlítette, hogy döntései inkább az ösztönein, mint a stratégián alapulnak, és arra összpontosít, hogy neves filmesekkel dolgozzon együtt. Driver, aki Ridley Scott A Gucci-ház és Michael Mann Ferrari című filmjében olasz karaktereket alakított, kiemelte, hogy az egymás utáni olaszok megformálását nem tervezte, hanem az a lehetőség vezérelte, hogy az általa csodált rendezőkkel dolgozhasson együtt.

"De én úgy vagyok vele, hogy Ridley és Michael, és szerintem ők a legjobb az egyik filmesek. Ki nem sz*rja le, hogy két olasz karakter volt egymás mögött?"

Driver a közömbösségét fejezte ki szerepeinek nemzetisége iránt, hangsúlyozva, hogy számára elsődleges fontosságú, hogy olyan top rendezőkkel dolgozzon együtt, mint Scott és Mann.

A színész legutóbb egy másik szókimondó interjújával is a figyelem középpontjába került, akkor csak annyit üzent: 'B*szd meg'.

A színész új filmje, a Ferrari már a hazai mozikban.

71 Ferrari  (2023)

akció | dráma | életrajzi | történelmi

1957 nyarán a Forma–1 világa virágzott, de a legendás egykori versenyző, Enzo Ferrari mély válsággal nézett szembe. A gyár, amelyet ő és felesége, Laura egy évtizeddel... több»