Mostanáig bizonytalanság övezte a Wonder Woman 1984 premierdátumát, a koronavírus okozta járvány miatt ugyanis számos idei bemutatót voltak kénytelenek elhalasztani a stúdiók.

Bár korábban felmerült annak lehetősége, hogy a Warner Bros esetleg online elérhetővé tenné a Wonder Woman 1984-et, úgy tűnik azonban, hogy a júniusi premiert augusztus 14-re tolták ki. Ezzel együtt pedig csúszik az In the Heights - New York peremén, Scooby és a Malignant debütálása is.

“Amikor zöld utat adtunk a filmnek, teljesen azzal számoltunk, hogy majd nagyvásznon mutathatjuk majd be azt. Épp ezért a bemutatót későbbre halasztjuk, és reméljük, hogy a világ biztonságosabb lesz addigra” - olvasható a stúdió hivatalos közleményében.

A Warnernél augusztus 14-én James Wan rendezését, a Malignantot tervezték ugyan bemutatni, ám úgy tűnik, hogy a produkció kénytelen átadni a helyét az új Wonder Womannek. A globális méretűvé vált koronavírus járvány következtében korábban a többi stúdió is határozott lépésre volt kénytelen elszánni magát, így többek között a Halálos iramban 9, a Mulan, a Hang nélkül 2 és Az új mutánsok premierjét is elhalasztották.