Margot Robbie következő megjelenése Harley Quinnként a DC Univerzumban egyelőre nem eldöntött, de az Oscar-jelölt már tudja, mit szeretne, ha az antihősnő visszatérne: Egy Harley Quinn-Poison Ivy románcot.

Robbie a ComicBook.com-nak a Babylon sajtókörútja során elmondta, hogy már évek óta próbálkozik a queer-romantikával: "Évek óta szorgalmazom ezt" - mondta Robbie - "El sem tudom mondani, mennyire erőltettem. Én ezt akarom."

Arra a kérdésre, hogy van-e már egy színész, aki Poison Ivy szerepére szóba jöhet, Robbie így válaszolt: "Őszintén... Mindig úgy képzelem el, mint Poison Ivy-t a képregényekben. Nem igazán tudok elképzelni egy színésznőt, aki eljátssza..."

Robbie Harley Quinnként robbant be igazán David Ayer Suicide Squad - Öngyilkos osztag című filmjében, mielőtt újra eljátszotta a karaktert a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)ban és a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztagban. A reboot rendezője, James Gunn most Peter Safran mellett a DC stúdiót vezeti, így valószínűnek tűnik, hogy Robbie Harley-ja visszatér valamikor, tekintve, hogy Gunn mennyire nyíltan szereti a karaktert és Robbie alakítását.

A következő alkalommal azonban, amikor Harley Quinn visszatér a mozivászonra, már nem Robbie fogja alakítani. Lady Gaga bújik a szerepbe Joaquin Phoenix Jokere mellett a várva várt Joker folytatásban, amelynek hivatalos címe Joker: Folie à Deux / Joker: Kétszemélyes téboly.

"Ez annyira boldoggá tesz, mert már a kezdetektől fogva azt mondtam, hogy minden vágyam, hogy Harley Quinn egy olyan karakter legyen, mint... ahogyan... mint Macbeth vagy Batman mindig nagy színészről nagy színészre száll" - mondta Robbie októberben az MTV Newsnak arról, hogy Gaga veszi át a szerepet - "Valaki eljátssza az ő Batmanjét, vagy valaki eljátssza az ő Macbethjét".

Robbie így folytatta: "Úgy érzem, nem olyan sok esetben vannak női karakterek - I. Erzsébet királynő... amit szintén megkaptam, és megtiszteltetés volt számomra. Úgy voltam vele, hogy 'Hűha! Cate Blanchett játszotta I. Erzsébet királynőt, most én is eljátszhatom'. Megtiszteltetés, hogy elég erős alapot építettem ahhoz, hogy Harley most már olyan karakter lehet, akit más színészek is eljátszhatnak. És szerintem [Lady Gaga] valami hihetetlenül jót fog vele alkotni."

A Joker: Folie à Deux 2024. október 4-én kerül a mozikba. Robbie jelenleg Damien Chazelle 1920-as évekbeli hollywoodi eposzának, a Babylonnak a sajtókörútján van, amelyet december 23-án mutat be a Paramount.

63 Babylon  (2022)

dráma | történelmi | vígjáték

SkyShowtime (2023.07.06.)

Damien Chazelle legújabb alkotása, amely az első hangosfilmek megjelenésének pezsgő korszakát tárja fel. Ez az az időszak, amely alapjaiban változtatta meg a teljes filmipart.... több»