Mafab heti top10: Ez most a 10 legnépszerűbb film a magyar nézők körében (38. hét, 2023)

Az a jó a toplistákban, hogy gyakorlatilag bármiből lehet faragni egyet. Mi is rendszeresen kedveskedünk nektek ilyenekkel itt, a Mafabon. Hol sorozatokat, hol filmeket, máskor épp színészeket vagy egyik-másik műfaj legjobbjait állítjuk sorrendbe. De ezernyi más szempont is létezik erre. Most például azt néztük meg, hogy a mögöttünk hagyott héten ti, az olvasók melyik filmekre voltaktok a leginkább kíváncsiak. Ezért készítettünk egy tízes toplistát, ahol aszerint rangsoroltuk a filmeket, hogy az olvasók melyek adatlapját nyitották meg a legtöbbször.

#10

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Amikor egy önjelölt szerelmi szakértő megpróbál megtanítani egy félénk herceget a csábítás művészetére, a terv visszafelé sül el, ami botrányhoz – és váratlan... több»

Amikor egy önjelölt szerelmi szakértő megpróbál megtanítani egy félénk herceget a csábítás művészetére, a terv visszafelé sül el, ami botrányhoz – és váratlan románchoz – vezet. 8496 megtekintés.
#9

54 Barbie  (2023)

(58) (30)

akció | családi | dráma | fantasy | kaland | romantikus | vígjáték

Mozikban | HBO Max | Netflix | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Barbielanden minden a helyén van, a frizura tökéletes, a ruhák csodálatosak és minden kiegészítő passzol, egyszóval: ez egy tökéletes világ, legalábbis külsőleg. Aki itt akar... több»

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken. De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben. A rendezőként és forgatókönyvíróként már háromszor is Oscarra jelölt Greta Gerwig, valamint két sztárja, a Barbie-szépségű Margot Robbie és Kenként is kiváló Ryan Gosling játékosan, szellemesen, ötletesen és nagyon sok kedves humorral oldotta meg a szinte lehetetlennek látszó feladatot: élőszereplős Barbie-filmet készített! 8988 megtekintés.
#8

61 Az apáca 2  (2023)

(19) (5)

horror | misztikus | thriller

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

1958-ban valahol Franciaországban járunk. Egy papot meggyilkolnak, és Irene nővér (Taissa Farmiga) a szemtanúja lesz, ahogy egyre több természetfeletti jelenség követi egymást.... több»

Egy francia lelkész kegyetlen, megmagyarázhatatlan halált hal a saját templomában. A gondos nyomozás kideríti, hogy nem az övé az egyetlen különös haláleset. Valami elindult kelet felől, és egymás után szedi áldozatait. Csak egy valaki van, aki szembenézett már egy ilyen erejű démonnal: az ártatlan, fiatal apáca, Irene nővér (Taissa Farmiga). A nagyhatalmú egyház ezért újból őt szemeli ki arra a lehetetlen feladatra, hogy harcba szálljon a démonnal. Aki nem más, mint a nővér régi ellensége, a pokol követe, Valak. Egy bentlakásos leányiskola ódon falai között találkoznak: a lányok és nevelőik mind a démon túszai és lehetséges áldozatai. Nem tudni, kit száll meg. Nem tudni, kit fog megkínozni. Irene retteg, de nem kételkedik benne, hogy meg kell próbálnia legyőzni a legyőzhetetlent. A Démonok között-univerzum része ez a film is, amely egyben a 2018-as meglepetéssiker folytatása: látványban, izgalomban és meglepetésekben is felülmúlja elődjét. 10348 megtekintés.
#7

46 A gróf  (2023)

(4)

vígjáték

Netflix

A történet középpontjában Augusto Pinochet áll, aki nem halott, hanem egy megöregedett vámpír. Miután 250 évet élt ebben a világban, úgy döntött, hogy egyszer és mindenkorra... több»

A történet középpontjában Augusto Pinochet áll, aki nem halott, hanem egy megöregedett vámpír. Miután 250 évet élt ebben a világban, úgy döntött, hogy egyszer és mindenkorra meghal. 10881 megtekintés.
#6

krimi | misztikus | thriller

Egy visszavonulás előtt álló nyomozó elvállalja utolsó ügyét, hogy felkutasson egy rejtélyes és kegyetlen sorozatgyilkost, aki hatalommal bír a Muti feketemágia felett. több»

Mississipi-ben feltűnik egy sorozatgyilkos, aki korábban Európa-szerte szedte áldozatait. A helyi detektív, Lucas Boyd rögtön ráveti magát az ügyre, azonban a furcsa, rituális gyilkosságok természete miatt egy szakértőt, Dr. Mackles-t is segítségül hívja az eset felgöngyölítéséhez. A sokasodó gyilkosságok azonban régi sebeket tépnek fel a nyomozó lelkén, a fájdalom pedig egyre intenzívebbé válik, ahogy Lucas beleássa magát az ügy részleteibe. Boyd nyomozó és társai közben hamar rájönnek, hogy az esetek mögött egy hatalmas, globális üzlet húzódhat, amihez rengeteg, jelentős befolyással bíró embernek is köze lehet. A nyomozó azonban nem várt helyen, Rómában, egy ottani felügyelő személyében talál rá az újabb segítségre, akinek az információ segíthetnek kézre keríteni a tettest, mielőtt az újabb áldozatot szedne. 11882 megtekintés.
#5

akció | sci-fi | thriller

A világ legveszélyesebb, szigorúan őrzött fegyházában fokozódik a feszültség a rabok és a személyzet között, ami anarchiához vezet. A San Tiburon a galaxis legdurvább... több»

A világ legveszélyesebb, szigorúan őrzött fegyházában fokozódik a feszültség a rabok és a személyzet között, ami anarchiához vezet. A San Tiburon a galaxis legdurvább bűnözőinek ad otthont, Devlin igazgató célja pedig nem más, hogy végre rátehesse a kezét Julius "The Lobe" Loeb vagyonára. Loeb azonban nem az a fajta fickó, aki csak úgy könnyen megadja magát. A börtön amúgy is törékeny békéje megtörik, amikor Payback is megérkezik az intézménybe, rövidesen pedig kitör a káosz. 12923 megtekintés.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London... több»

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London – talán dacol az esélyekkel. 14072 megtekintés.
#3

dráma | krimi | thriller

Miután megszökik egy michigani börtönből, egy sármos hivatásos bűnöző új személyazonosságot vesz fel Kanadában, 59 bankot és ékszerüzletet rabol ki, miközben egy... több»

Miután megszökik egy michigani börtönből, egy sármos hivatásos bűnöző új személyazonosságot vesz fel Kanadában, 59 bankot és ékszerüzletet rabol ki, miközben egy rendőrségi különítmény üldözi. 14559 megtekintés.
#2

61 Az Alkotó  (2023)

(36) (6)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az... több»

A jövőben háború dúl az emberek és a mesterséges intelligencia seregei között. Joshuát, a harcedzett, korábban a különleges erőknél szolgált ügynököt felesége eltűnése emészti, amikor azt a feladatot kapja, hogy derítse fel és ölje meg az Alkotót. Az Alkotó egy rejtőzködő, fejlett építész-MI, aminek újonnan kreált fegyvere képes lenne véget vetni a háborúnak – és az egész emberiség létezésének. Joshua válogatott csapatával az ellenséges vonalak mögé indul, az MI-uralta terület sötét mélyére… ahol felfedezi, hogy a világpusztító fegyver, amit meg kell semmisítenie, valójában egy gyermek formáját öltött mesterséges intelligencia. 14867 megtekintés.
#1

dráma | romantikus

Telekom TVGO

Az előző történet borzalmas eseményei után Hardin és Tessa egyre távolabb kerülnek egymástól érzelmileg. Hardin emiatt képtelen koncetrálni, alkotói válságba kerül, ami... több»

Az előző film szívszaggató eseményei után Hardin és Tessa távolabb sodródtak egymástól, mint eddig valaha, aminek hatására a fiú alkotói válságba kerül, képtelen befejezni a következő könyvét. Hogy kilábaljon a mélypontról, Hardin úgy dönt, távolságra van szüksége, ezért repülőre száll, hogy maga mögött hagyjon mindent, ami szerelmére emlékezteti. 46827 megtekintés.