Megvan, ki lesz az új Hegylakó, és nála jobbat nem is kívánhatnánk!

Ezzel a casting hírrel úgy tűnik, feltámad a Hegylakó rebootja, melynek rendezői székét a John Wick direktora, Chad Stahelski foglalhatja el.

A Deadline értesülései szerint az Acélember és a Vaják sztárja, Henry Cavill alakítja majd a készülő Hegylakó reboot főszerepét. 

A hírt maga Cavill is megerősítette az Instagramján: "Nagyon izgalmas hírem vannak mára! Már fiatal korom óta nagy rajongója vagyok a Hegylakónak (...). Egy olyan tehetséges rendezővel, mint Chad Stahelski, ez a lehetőség kihagyhatatlan a számomra" - írta.

A rebootról az elmúlt húsz évben újra és újra felröppentek a pletykák, de a projekt csak nem tudott célegyenesbe érni, azonban egy ilyen sztárral a főszerepben és egy ilyen felkapott rendezővel innen már aligha lesz visszaút.

Hogy mikor kerülhet a mozikba a film, egyelőre megtippelni sem lehet, de amint lesznek új információink, azonnal beszámolunk a fejleményekről.

#1
Henry Cavill

Henry Cavill

szül. 1983. 05. 05. (40 éves)
Jersey, Channel Islands, Egyesült Királyság
Henry William Dalgliesh Cavill 1983. május 5-én született a Channel-szigeteki Jersey-ben. Már egészen fiatalon érdeklődött a színjátszás iránt, és a középiskolában már számos színdarabban feltűnt. Első filmes szerepét a Stephenie Meyer bestsellere alapján forgatott Alkonyatban (2008) játszotta volna, azonban a forgatás... több»