Mit nézzek? 10 kihagyhatatlan sorozat 2023 júniusában (Netflix, HBO Max, Prime Video, AppleTV+, Disney+)

Az olyan rajongói kedvencek, mint a Barry vagy Ted Lasso sorozatfináléja, valamint a Túlélőjátszma évadzárója után a szükséges, kötelezően nézendő tévésorozatok mintegy fele egy hét alatt véget ért.

A júniusi kínálat úgy néz ki, hogy kitölti az említett sorozatok által hagyott űrt, az új drámáktól kezdve a vasárnap esti HBO-műsoridőn át a streamingszolgáltatások kínálatát kitöltő presztízssorozatokig. 

A streaming szempontjából ez egy fontos hónap, hiszen a Peacock, a Paramount, a Netflix, a Hulu és a Disney+ új sorozatokat sugároz, és a műfaji kedvencek, például az új Marvel-sorozat vezetik a sort! 

#10

88 Vaják  (2019)

(20) (28)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Riviai Geralt, a magányos szörnyölő nehezen találja a helyét egy olyan világvan, ahol az emberek gyakran átkozottabbak, mint a bestiák. több»

A Henry Cavill-rajongók még egyszer láthatják őt a Vaják főszereplőjeként a harmadik évadban, mielőtt Liam Hemsworth váltja. Az évad második fele július végén kerül adásba, a harmadik évad pedig Geralt és Ciri kapcsolatára fog koncentrálni, ahogy a férfi rejtekhelyre viszi a lányt, eltökélt szándéka, hogy megvédje őt és az újonnan egyesült "családját" azoktól, akik megpróbálják fenyegetni azt. Freya Allen és Joey Batey is visszatér az évadba. A 3. évad 1. felének premierje június 29-én lesz a Netflixen.
#9

69 Az eltérített járat  (2023)

(9) (2)

thriller

Apple TV+

Egy eltérített repülőgép 7 órás repülőútat követően jut el Londonba, miközben a földi hatóságok válaszokat keresnek. több»

Idris Elba a főszereplője az Apple TV legújabb thrillerének. A sorozat egy Dubajból Londonba tartó repülőgépen zajló válságot követ nyomon, amikor egy hétórás repülés során eltérítik a gépet, miközben a hatóságok a földhöz kötötten kapkodnak a válaszokért. Elba egy üzletembert alakít, akinek meg kell próbálnia alkut kötni a békés végkifejlet érdekében. A rendező Jim Field Smith, a főszerepben pedig Archie Panjabi és Eve Myles látható. A sorozat premierje június 28-án lesz az Apple TV-n.  
#8

dráma | fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

A 13 láb magas Cootie megszökik otthonról, hogy megtapasztalja a való világ szépségét és ellentmondásait; barátságokat köt, szerelmet talál, átvészeli a kínos helyzeteket,... több»

Boots Riley új tévésorozatával, az I'm a Virgoval tér vissza. Jharrel Jerome játssza Cootie-t, a 13 láb magas férfit, aki megtalálja a menekülés eszközeit, hogy megtapasztalja a való világ szépségét és ellentmondásait, miután szülei élete nagy részében elrejtették. Brett Gray, Kara Young, Allius Barnes, Olivia Washington, Mike Epps és Carmen Ejogo is szerepelnek a főszerepben, Tze Chun pedig Riley társműsorvezetőjeként tevékenykedik. A sorozat premierje június 23-án lesz a Prime Videón.
#7

68 Titkos invázió  (2023)

(8) (2)

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Disney+

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»

Nincs lassítás, ha a Marvel gépezetéről van szó, a legújabb tévésorozatuk, a Titkos invázió. A Kyle Bradstreet (Mr. Robot) által készített sorozatban Samuel L. Jackson ismét Nick Fury szerepét játssza, aki megtudja, hogy a Földet titokban megszállta egy alakváltó Skrull-frakció. A sorozat a népszerű képregénysorozat alapján követi Furyt, aki szövetségeseivel együtt dolgozik az invázió meghiúsításán és az emberiség megmentésén. A Marvel ötödik fázisának első sorozatában Jackson mellett Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Don Cheadle, Kingsley Ben-Adir, Emilia Clarke, Olivia Colman és mások is szerepelnek. A sorozat premierje június 21-én lesz a Disney+-on.
#6

90 Fekete tükör  (2011)

(61) (11)

dráma | politikai | sci-fi | szatíra | thriller

Netflix

A Fekete tükör egy antológia sorozat, vagyis a részek nem függenek szorosan össze. Az alkotók az élet és a technológia sötét oldalát igyekeznek bemutatni. több»

A Netflix Black Mirror című sci-fi sorozatának hatodik évada ismét egy all-star szereplőgárdát állított össze. Zazie Beetz, Aaron Paul, Michael Cera, Salma Hayek, Annie Murphy és mások is csatlakoznak a stábhoz, a készítő Charlie Brooker pedig ismét visszatér. Minden egyes epizódban új történetszálak játszanak a sci-fi műfajában, az előző évadok a politikai thrillertől a teljes Star Trek paródiáig terjedtek.  A 6. évad premierje június 15-én lesz a Netflixen.
#5

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

Az eredeti Star Trek előzményeként szolgáló sorozat, amiben a USS Enterprise legénységének kalandjait ismerhetjük meg Christopher Pike kapitány vezetése alatt. több»

Az Akiva Goldsman, Alex Kurtzman és Jenny Lumet által készített második évadban Anson Mount és Ethan Peck, mint Christopher Pike, illetve Spock térnek vissza a szereplőkkel, akik a "Star Trek: Az eredeti sorozat" eseményei előtt tíz évvel játszódó galaxis felfedezését folytatják. Megjelenés dátuma: A második évad premierje július 15-én lesz a Paramount+-on.
#4

84 A zsúfolt szoba  (2022)

(3) (3)

dráma | életrajzi | krimi

Apple TV+

1979 nyarán Manhattanben egy fiatalembert letartóztatnak egy sokkoló bűncselekmény miatt. Egy nyomozónak meg kell oldania a rejtélyt, mielőtt az igazi bűnöző újra lecsap. több»

Tom Holland egy lépést távolodik a blockbusterek világától a közelgő dráma, a The Crowded Room kedvéért. Amanda Seyfried, Emmy Rossum és Sasha Lane is szerepel a sorozatban, amely Hollandot követi egy fiatalember szerepében, akit letartóztatnak, mert részt vett egy sokkoló bűncselekményben. A sorozatot Akiva Goldsman készíti, és Daniel Keyes 1981-es "Billy Milligan elméje" című non-fiction regénye ihlette. A sorozatot a következő időpontban adják ki: Az első három epizód premierje június 9-én lesz az Apple TV+-on.
#3

82 Én még sosem...  (2020)

(13) (5)

vígjáték

Netflix

Devi egy modern, első generációs indiai-amerikai tinédzser lány, akinek meg kell vívnia a maga harcait a beilleszkedéshez. Amikor Devire rátalál a szerelem, addigi bonyolult... több»

A coming-of-age történet negyedik évada egyben az utolsó is lesz. A Mindy Kaling és Lang Fisher által közösen létrehozott sorozat, amelynek főszereplője Maitreyi Ramakrishnan. A sztori az első generációs indiai-amerikai Devi ambiciózus középiskolai útját követi, miközben az identitással, a szerelemmel és szexszel, valamint a gyász által jelentett akadályokkal küzd. A negyedik évad azt követően veszi fel a fonalat, hogy Devi úgy dönt, a Sherman Oaks Highban marad a végzős évében. Ramona Young, Lee Rodriguez, Jaren Lewiston és Poorna Jagannathan is szerepel a főszerepben. A 4. évad premierje június 8-án lesz a Netflixen.
#2

48 Az idol  (2023)

(3) (2)

dráma | erotikus

HBO Max

Egy guru és egy modern kori szekta vezetője bonyolult kapcsolatba kerül egy feltörekvő popbálványával. több»

Az Euphoria alkotójának, Sam Levinsonnak a legújabb projektje, a The Weekend főszereplésével készült Az Idol máris jelentős felhajtást keltett. Lily-Rose Depp a főszereplője az HBO sorozatának, amely a hírnévre és szerencsére vágyók életét mutatja be a. Depp egy popsztárt alakít, aki nemrég hagyta el az elvonót, és egy önjelölt önsegítő guruval és szektavezetővel való kapcsolatba bonyolódik. Troye Sivan, Rachel Sennott, a Blackpinksből ismert Jennie Kim, Hari Neff és mások is szerepelnek a filmben. Megjelenési dátum:Az első évad premierje június 4-én lesz az HBO-n.
#1

81 Festés Johnnal  (2021)

(3)

vígjáték

HBO Max

Az HBO idén egy igazán különleges sorozattal rukkol elő egy sokoldalú, kultikus művészt, John Lurie-t a középpontba állítva. A meditatív oktatóvideók és kandalló melletti... több»

A dokumentumfilm-sorozat harmadik évada után tér vissza, és John Lurie festőművészt mutatja be munkaasztala mellett, amint fejleszti tehetségét. A bemutatott bonyolult akvarelltechnikákat az életről és a tanult leckékről szóló elmélkedései váltják. Az Adam McKay által készített sorozatban Lurie gyakran vicces anekdotákat mesél az évek során átélt vadabbnál vadabb esetekről. A harmadik évadban a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa és zenésze, Flea csatlakozik hozzá. Megjelenés dátuma: A 3. évad premierje június 2-án lesz az HBO-n és a Maxon streamelhető.