70 Nyitva  (2018)

Nagypál Orsi új egész estés filmjében egy harmincas, hosszú évek óta együtt élő pár mindennapjaiba pontosabban a hálószobájukba pillanthatunk bele, ahogy megpróbálnak hadat üzenni a megszokásnak és a kapcsolatuk kihűlésének.

Nagypál Orsi nem csak rendezi, hanem írta is a hétköznapok banalitásával és bájosságával, illetve a monogámia és az eltérő hőfokú szexualitással foglalkozó filmet, amelyben Fanni és Bálint, miután szeretnék elkerülni az elkerülhetetlennek tűnő megcsalásokat és felesleges köröket, közösen döntenek úgy, hogy a megfelelő módszerek bevonásával felpezsdítik egy kicsit az unott-dolgos kétköznapokat. A rendezőnő olyan kérdésekre keresi a választ a történetben, hogy mi számít megcsalásnak, hogyan kommunikáljuk a vágyainkat, hogyan tudjuk megélni a monogámiát és hogyan tudunk kilépni belőle úgy, ha mégis annyira fontos dolog nekünk a hűség.

A két főszereplőt és Kovács Lehel játssza – a színésznő a A fekete múmia átka című tévéfilmből vagy az Aranyélet című sorozatból lehet ismerős, a színész pedig játszott a Liza, a rókatündérben, a Kincsemben és a Valami Amerika 3ban is. Mellettük még feltűnik a vásznon Péterfy Bori, Jordán Adél, Mucsi ZoltánÓnodi Eszter Szabó ErikaPetrik AndreaTenki RékaLovas Roziés Adorjáni Bálint is.

A film októberben kerül majd a mozikba – és itt a hivatalos előzetes: