Netflix: Ezt a 7 filmet nézi majd mindenki 2023 második felében

A Netflix ezen a hétvégén egy újabb nagyszabású, színvonalas játékfilmet kínál előfizetőinek, a Birmingham bandája rendezője, Tom Harper által készített, sztárokkal teletűzdelt kémthrillert, amelyben többek között Gal Gadot és Jamie Dornan is szerepel.

A film elég szórakoztatónak ígérkezik, és feltehetően ez lesz a legújabb nagy költségvetésű Netflix-eredeti, ami jelentős nézettséget ér el az augusztus 11-i megjelenést követően.

De Rachel Stone kalandjain túl még legalább fél tucat Netflix-film debütál mostantól az év végéig, amelyek szintén megérdemlik, hogy helyet kapjanak a listánkon, és az alábbiakban mindegyiküket közelebbről is megnézzük.

A lebilincselő krimi-sagáktól kezdve az izgalmas drámákon át a sci-fi kalandokig, a közelgő filmek gyűjteménye szinte mindenki számára tartogat valamit. Az alábbi címek többségének még nincs konkrét megjelenési dátuma, szóval, ha el akarod menteni őket, állítsd be az emlékeztetőt a Netflixen!

#7

akció | krimi | thriller

Netflix

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»

#6

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»

Megjelenési dátum: december 22. / Összefoglaló: Zack Snyder rendező Star Wars-szerű űroperája lesz 2023 egyik legnagyobb Netflix-filmje. A szinopszisból: "Egy kis kolónia a galaxis peremén az alattomos birodalom célkeresztjébe kerül. A sötétség erőivel azonban nem egyedül kell szembeszállniuk; hamarosan rettenthetetlen harcosok csapata siet a segítségükre, és segít megfordítani a helyzetet a bolygóközi betolakodók ellen."
#5

67 A gyilkos  (2023)

(20) (3)

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy bérgyilkos súlyos lelki válságba kerül, amikor lelkiismeret furdalása támad, miközben ügyfelei továbbra is igényt tartanak a szolgálataira. több»

Megjelenési dátum: november 10. / Összefoglaló: David Finches rendező legújabb filmjének Michael Fassbender a főszereplője. Ez csak jól sülhet el. A Netflix hivatalos szinopszisából: "Egy végzetes - kis híján - baleset után egy bérgyilkos harcol a megbízóival és önmagával egy nemzetközi hajtóvadászatban, amelyről ragaszkodik ahhoz, hogy nem személyes ügy."  
#4

72 A fájdalom ügynökei  (2023)

(9) (2)

dráma | krimi

Netflix

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»

Chris Evans mint Brenner, Andy Garcia mint Neel és Emily Blunt mint Liza a Pain Hustlers című filmben szeptembertől érkeznek a platformra. / Összefoglaló: Miután elvesztette a munkáját, Liza, az egyedülálló anya munkát vállal egy csődbe ment gyógyszeripari startup cégnél, csakhogy belekeveredik egy veszélyes zsarolási ügybe.
#3

68 Mindent szabad  (2023)

(11)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy váratlan előléptetés egy keményvonalas fedezeti alapnál a szakadék szélére sodorja egy fiatal pár kapcsolatát... több»

Megjelenés dátuma: október 13. / A Netflix hivatalos szinopszisából: "Amikor egy méregdrága pénzügyi cégnél egy áhított előléptetést kap a pár egyik tagja, a szerelmesek, Emily (Phoebe Dynevor) és Luke (Alden Ehrenreich) egykor támogató kapcsolata valami sokkal baljósabbá kezd savanyodni. Ahogy a hatalmi dinamika visszavonhatatlanul megváltozik a kapcsolatukban, a párnak szembe kell néznie a siker valódi árával és az ambíció idegesítő korlátaival. Az író-rendező Chloe Domont nagyjátékfilmes debütálásában feszes párkapcsolati thrillert sző, amely a nemek közötti romboló dinamikát veszi szemügyre, amely a partnereket egymás ellen uszítja egy olyan világban, ami gyorsabban változik, mint ahogy a szabályok lépést tudnának tartani vele."
#2

72 Hidegvér  (2023)

(20) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»

Megjelenési dátum: szeptember / Összefoglaló: A Benicio Del Toro, Justin Timberlake és Alicia Silverstone főszereplésével készült krimi Grant Singer játékfilmes rendezői debütálása. Egy megrögzött nyomozót követ, aki egy fiatal ingatlanügynök meggyilkolása után megpróbálja kideríteni az igazságot egy olyan ügyben, amely egyben saját életének illúzióit is romba dönti.
#1

59 A balerina  (2023)

(9)

akció | thriller

Netflix

A legjobb barátja elvesztését gyászolva, akit nem tudott megvédeni, egy volt testőr elindul, hogy teljesítse kedves barátja utolsó kívánságát: édes bosszút álljon. több»

Megjelenés dátuma: október / Összefoglaló: A Lee Chung Hyun rendező által készített bűnügyi saga újraegyesíti a Money Heist: Korea színészeit, Jeon Jong Seo-t és Kim Ji Hoon-t. Bár a cselekményről egyelőre kevés részletet tudunk, azt tudjuk, hogy a Ballerina egy kegyetlen testőrről szól, aki az életét kockáztatja egy közeli barátjáért.