Korábban már többször beszámoltunk arról, hogy a Bosszúállók: Végjátékra már most, hetekkel a mozikba kerülése előtt rekordmennyiségű jegy kelt el, nem kis fejfájást okozva ezzel a legnagyobb jegyértékesítő portáloknak.

A produkció mostanra nem csupán az év egyik legjobban várt filmjévé vált, hanem egyben az év egyik legizgalmasabb pop kulturális jelenségévé.

A Fandango publikált a napokban egy közleményt, amely szerint ötször annyi jegyet adtak el a csupán két hét múlva mozikba kerülő Végjátékra, mint a tavalyi évben megjelent Bosszúállók: Végtelen háborúra.

A portál szerkesztője, Erik Davis humorosan jegyezte meg: „Nem lennénk meglepve, ha a film premiernapján rajongók tömegei jelentenének betegszabadságot a munkahelyeiken.”

A Végjáték jegyeladási számainak már most sikerült lekörözniük a Star Wars - Az ébredő Erőre eladott jegyek mennyiségét.

A Bosszúállók: Végjáték hazai premierjéig pedig a hazai nézőknek sem kell sokat várni, a film ugyanis két hét múlva, április 25-én érkezik a mozikba.