Scarlett Johansson egyszerűen túl szexi volt erre a szerepre

Mint kiderült, van olyan, hogy valaki túlságosan is szexi ahhoz, hogy szerepet kapjon egy hollywoodi filmben. Legalábbis Scarlett Johansson példája ezt mutatja.

Amikor David Fincher azon agyalt, hogy ki kapja meg a lehetőséget, hogy eljátssza A tetovált lány főszerepét, volt néhány remek ötlete. A Hetedik, a Harcosok klubja, a Zodiákus és A közösségi háló rendezője a hacker, Lisbeth Salander szerepére Scarlett Johanssont is kiszemelte, végül azonban mégsem a Fekete Özvegy sztárja lett a befutó. Miért?

Bár Fincher azt állította, hogy a színésznő remek volt a castingon, de nem tudott szabadulni attól a gondoltattól, hogy a nézők “alig várják majd, hogy levegye a ruháit.” A szörnyű érzelmi és szexuális bántalmazás túlélőjének karakterét illetően ez azonban nagyon nem lett volna helyénvaló.

Rooney Mara viszont tényleg mindent beleadott a hiteles alakításba, Fincher pedig így emlékezett vissza a közös munkára: “Ő egy különc. Egy nagyszerű csodabogár."

dráma | krimi | misztikus | thriller

Már negyven éve annak, hogy nyoma veszett Harrietnek, a nagyhatalmú Vanger család egyik tagjának. A lány nagybátyja szerint a lány gyilkosság  áldozata lett, ezért megbízza... több»