Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (november 21-27)

Nyakunkon az új hét és vele együtt különféle sorozatok és filmek érkeznek. A soron következő listában a Magyarországon elérhető szolgáltatók (Netflix, HBO Max, Telekom TV GO,  Amazon Prime Video, Apple TV+, Disney+) legizgalmasabb premierjeit válogattuk össze. Minden sorozat és film egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

dokumentum

Amazon Prime Video

A film az Opportunityt, a Mars Exploration Rover program második robotját  követi nyomon, amelyet alkotói és a NASA tudósai csak Oppynak neveznek. Oppyt eredetileg csak 90 napos... több»

Rendező: Ryan White
A Good Night Oppy egy 2022-es amerikai dokumentumfilm Ryan White rendezésében és Angela Bassett narrációjával. Világpremierje a 2022-es Telluride Filmfesztiválon volt szeptember 3-án. A film az Opportunity, becenevén Oppy, egy 2003-ban indított marsjáró történetét meséli el, amelynek eredetileg csak 90 marsi napon keresztük kellett volna működnie, de közel 15 évig kutatta a bolygót.
#5

60 Echo 3  (2022)

(1)

akció | dráma | thriller

Apple TV+

Amber Chesborough a kolumbiai-venezuelai határ mentén eltűnik és bátyja, illetve férje küzdenek a megtalálásáért egy titkos háború hátterében játszódó drámában. több»

Az Echo 3 egy amerikai akcióthriller-sorozat, amelyet a kétszeres Oscar-díjas Mark Boal készített. Az angol és spanyol nyelven forgatott sorozat egy titkosszolgálati thriller és nemzetközi intrika története, amely Kolumbiában játszódik, és szinte teljes egészében valós helyszíneken forgatták 2021-ben.
#4

dokumentum | sportfilm | történelmi

Disney+

A doku-sorozat a Los Angeles Lakers NBA-franchise történetét mutatja be. több»

A dokumentumfilm-sorozat a profi sport egyik legdominánsabb és legikonikusabb franchise-ának figyelemre méltó felemelkedését és példátlan sikerét mutatja be.
#3

vígjáték

Telekom TVGO | TV-ben (Film Mánia, csütörtök 01:33)

Jérôme megrögzött hazudozó. Már családja és barátai sem bírják elviselni a mindennapos hazugságait, így elhatározzák, hogy mindent megtesznek, hogy megváltoztassák az... több»

Olivier Baroux rendezésében készült francia vígjáték, a főbb szerepekben Tarek Boudali és Pauline Clement láthatóak. A filmben egy megrögzött hazudozóval ismerkedhetünk meg, akit már a családja sem képes megtűrni, ezért mindent megpróbálnak, hogy megváltozzon. Nem járnak sikerrel, de egy napon Jerome egy átok áldozata lesz - minden hazugsága valósággá válik.
#2

84 Wednesday  (2022)

(30) (6)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Netflix

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»

Az MGM-től érkezik az Addams-család életének új fejezete, amely Tim Burton élete első televíziós sorozata. A felnőtté válásról szóló sorozat visszapörgeti az idő kerekét, és Wednesday Addamst a középiskolában láthatjuk majd. Jenna Ortega vezeti a szereplőgárdát, Luis Guzmán és Catherine Zeta-Jones pedig Gomez és Morticia Addams szerepét alakítja majd.
#1

70 Emma  (2020)

(15) (9)

dráma | vígjáték

Netflix | HBO Max

Hogyan találd meg életed szerelmét? Miként lehetsz boldog? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Jane Austen egyik legismertebb és legsikeresebb regényének filmadaptációja. Emma... több»

Az Emma egy 2020-as kosztümos romantikus vígjátékfilm, amelyet Autumn DeWilde rendezett Eleanor Catton forgatókönyvéből, Jane Austen 1815-ben megjelent azonos című regénye alapján. A főszerepben Anya Taylor-Joy játssza Miss Emma Woodhouse-t, egy gazdag és elegáns fiatal nőt, aki apjával él a korabeli Angliában, és aki házasság szervezéssel szórakoztatja magát, és beleavatkozik a hozzá közel állók romantikus életébe. A filmben Johnny Flynn, Callum Turner, Mia Goth, Miranda Hart és Bill Nighy is szerepel.