Oké, ez nem az a szalagcím, amelybe minden nap belefut az ember. De talán mégsem lehet csak úgy elmenni amellett, ha valaki egy ilyen szokatlan személyazonosságival próbál Kanadában marihuánát vásárolni.

Arról nem szól a Bosszúállók: Végjáték, hogy Thor a temérdek sör mellett használt-e "mást" is arra, hogy megpróbálja feldolgozni azt a hatalmas veszteséget, amely korábban érte őt, mindenesetre valaki megpróbálta felhasználni a karakter arcát egy ilyen vásárláshoz.

Minderről egy online diszpécserszolgálat munkatársa számolt be egy beszélgetés során a nővérének, aki közzé is tette a twitterén a hamis személyazonosságiról készült fotót. Chris Hemsworth szemmel láthatóan sokkal fiatalabb Thorként látható, érdemes azonban egy kis figyelmet szentelni az irat többi részére is. Hiába, a szemfüles munkatárs eleve nem fogadhatta el az igazolványt, hiszen az ráadásul két éve lejárt már. 

Alighanem érdemes lehet ezek után újranézni a Thor filmeket, hogy felidézhessük, mennyit is változott a karakter az elmúlt évek során, hiszen a jövőben érkezik a Thor 4, amelyben talán Hemsworth ismét egy új oldaláról mutatkozik majd meg Thorként.