Tökéletes választás? Megvan, ki lesz Ken Margot Robbie Barbie-filmjében

A női főszereplő kiléte eddig sem volt titok, most viszont kiderült, kit láthatunk majd a Barbie férfi főszereplőjének szerepében.

Hosszú ideje folynak már a találgatások arról, ki játssza majd a Margot Robbie nevével fémjelzett Barbie-film főszerepét, ennek azonban vége, ugyanis a legfrissebb információk szerint a szerepet nem más, mint a Kaliforniai álom sztárja, Ryan Gosling alakítja mad. 

Aki azt gondolja, hogy egy színes-szagos Barbie-mozira kell számítani, valószínűleg téved, ugyanis a rendezői széket nem más foglalhatja el, mint a 3 Oscar-díjra jelölt Greta Gerwig (Lady Bird, Kisasszonyok). A film egyelőre nem kapott premierdátumot, a forgatás várhatóan jövő év elején kezdődik meg.

#1
Ryan Gosling

Ryan Gosling

szül. 1980. 11. 12. (43 éves)
London, Ontario, Kanada
Ryan Thomas Gosling 1980. november 12-én született Kanadában, Ontarióban. Szülei, Thomas és Donna mormon vallásúak. Ryannek egy nővére van, Mandi. Tanulmányait a Cornwall Collegiate and Vocational High Schoolban kezdte, ahol a művészetek és a színjátszás terén is kitűnt kortársai közül. Miután Burlingtonba költöztek, majd a... több»