Újdonságok a Netflixen: 10 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (október 3 - 9)

Októberben is megállíthatatlanul folytatódik a Netflix premieráradata. A következő héten láthatunk produkciókat olyan hírességekkel, mint Mila Kunis, Donald Sutherland vagy éppen Heather Langenkamp, aki ismerős lehet a Rémálom az Elm utcában rajongóinak. A következő listában összegyűjtöttük azokat a filmeket és sorozatokat, amelyeket érdemes lehet csekkolni a hét folyamán. Minden premier elérhető egy kattintással weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen Netflix előfizetés szükséges.

#10

52 A tégla  (2022)

(1)

kaland | misztikus

Netflix

Tizenkét játékost követhetünk nyomon a műsorban, akik együtt dolgoznak a kihívások során, hogy pénzt adjanak egy közös kasszába, amelyet csak egyikük nyerhet meg. több»


Szereplők: Alex Wagner
A Netflix saját gyártású valóságshow-ja, amiben a versenyzők közös erővel gyűjtenek pénzt - viszont csak egyikük viheti haza. Szövetségek születnek a résztvevők között, de az árulások sem maradnak el, ami egy érdekes és izgalmas műsort eredményezhet.
#9

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy fiatal nő különleges kalandra indul legjobb barátja utolsó kívánságának következtében - le kell győznie szorongását és félelmeit, illetve még a szerelmet is... több»

Olaszországból érkező romantikus vígjáték, amiben az erősen szorongó és különféle fóbiákkal rendelkező főhősünk egy kívánságot teljesítve kimozdul komfortzónájából - és amit talál, az megváltoztatja az életét.
#8

50 Idős emberek  (2022)

(5)

horror

Netflix

Egy nő és gyermekei egy esküvőre érkeznek egy városkába, azonban nagyon gyorsan az életükért kell küzdeniük, amikor a település idős lakói öldökölni kezdenek. több»

Ebben a német horrorfilmben egy nőt követhetünk nyomon, aki visszatér szülővárosába egy esküvő alkalmával két gyermekével, viszont rövid időn belül az életét kell mentenie, amikor a város nyugdíjas lakói vérszomjas ámokfutokká változnak.
#7

dokumentum | rövidfilm

Netflix

A 16 éves Yuguo, aki rajong a kelet-európai romantikus költészetért, kínai otthonából elzarándokol a romániai Kárpátok lábához. több»

Rendező: Ilinca Calugareanu
Szereplők: Haoming Chen
A dokumentumfilmben egy kínai fiatalember utazását követhetjük nyomon, aki otthonából elzarándokol a Kárpátokhoz. Romániai útjának oka, hogy nagy rajongója a kelet európai romantikus költészetnek, és szeretné megismerni a vidéket, amiről kedvenc költői írtak.
#6

36 A kiesett idő  (2022)

(2)

misztikus | sci-fi | vígjáték

Netflix

Hong Ji Hyo barátja eltűnik egy ismeretlen fényben. Azóta Hong Ji Hyo a barátja holléte után nyomoz. Egy UFO klub tagjainak segítségével egy rejtélyes titokhoz közelít. több»

A kiesett idő egy dél-koreai sorozat, amelyet Roh Deok rendezett és Gin Han-sai írt. A főszereplők Jeon Yeo-been, Nana, Lee Dong-hwi és Ryu Kyung-soo. A produkció egy fiatal nő történetét meséli el, aki egy ufófigyelő klub segítségével próbálja felkutatni eltűnt barátját.
#5

61 Togo  (2022)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy parkolóőr története, akinek meg kell védenie a területét és a környéket a szomszédokkal szemben. több»

Rendező: Adrián Caetano
Szereplők: Diego Alonso
A film egy thriller-elemekkel dúsított krimi/dráma egyenesen Uruguay-ból, Dél-Amerikából. A történet egy parkolóőrt követ nyomon, aki arra kényszerül, hogy felvegye a harcot a szomszédokkal annak érdekében, hogy megvédje otthonát.
#4

66 Árvíz  (2022)

(3)

dráma

Netflix

Amikor az árhullám Alsó-Szilézia fővárosához közeledik, döntés születik arról, hogy a várost meg kell menteni a pusztító elemektől; a környező falvakat és mezőket fel... több»

Az "Árvíz" egy hat epizódból álló katasztrófadráma Jan Holoubek és Bartłomiej Ignaciuk rendezésében, Kasper Bajon és Kinga Krzemińska forgatókönyve alapján, amely az ezredfordulós árvíz idején játszódik, amely 1997-ben sújtotta Wrocławot és környékét.
#3

67 Harrigan úr telefonja  (2022)

(8) (1)

horror

Netflix

Mr. Harrigan legjobb barátja egy magányos kamaszfiú. Mikor az idős Mr.Harrigan meghal, fiatal barátja megtartja az okostelefonját, és időnként üzeneket küld Mr. Harrigannek.... több»

A Harrigan úr telefonja egy amerikai horrorfilm, amelyet John Lee Hancock írt és rendezett Stephen King azonos című novellája alapján az If it bleeds című gyűjteményből. A film főszereplői Donald Sutherland, Jaeden Martell, Kirby Howell-Baptiste, Joe Tippett, Cyrus Arnold és Carl Zohan. A történet egy fiatal fiúról szól, aki Mr. Harrigan halála után is üzeneteket küld neki az okostelefonján. Azonban megdöbbenésére az üzenetekre válasz is érkezik.
#2

54 Az éjféli klub  (2022)

(8) (2)

dráma | horror | misztikus

Netflix

Hét halálos betegséggel küzdő fiatal a Rotterdam Home hospice-ban lakik, amelyet egy rejtélyes orvos vezet. Minden éjfélkor találkoznak, hogy rémtörténeteket meséljenek... több»

Mike Flanagan és az Intrepid Pictures nagyban hozzájárult a Netflix legjobb horrorfilmjeihez, amiket az elmúlt években láthattunk. A Bly-udvarház szelleme és A Hill-ház szelleme című filmek, valamint a kiváló Mise éjfélkor tartoznak ezek közé. Most pedig a rendező visszatér a 2022-es projektjéhez, ami Az éjféli klub címet viseli.
#1

63 Szerencse lánya  (2022)

(10) (4)

dráma | misztikus

Netflix

Egy New York-i nőnek, akivel látszólag tökéletes életet él, olyan traumával kell szembenéznie, amely felborítja az életét. több»

A Szerencse lánya egy amerikai krimi-thriller, amelyet Mike Barker rendezett Jessica Knoll forgatókönyvéből, az azonos című regénye alapján. A film főszereplői Mila Kunis, Finn Wittrock, Scoot McNairy, Thomas Barbusca, Jennifer Beals és Connie Britton. A történet egy fiatal, áloméletet élő nőről szól, akinek szembe kell néznie egy meghatározó traumával.