Verhetetlen áron nézheted meg újra a mozikban az Avatart, a Top Gun 2-t és egy sor további sikerfilmet

Újra MOZIMARATON a minden KULTIK Moziban! Szeptember 22-28. között vár a mozi az ősz első, valódi mozimaratonjára! Csak ezen a héten, minden MM jelzésű film 1000 Ft-os jegyáron!

A MOZIMARATON alatt a legkülönfélébb filmek között válogathatunk a családi animációtól egészen a horrorig. Köztük az Avatar 2009-es, Oscar®-díjas filmeposza, ami minden idők legsikeresebb filmjévé vált. A nézők így újra lehetőséget kapnak arra, hogy 2 és 3D-ben is elrepítsék magukat a távoli Pandora bolygóra, a 2154. évbe. Az Oscar®-díjas James Cameron által írt és rendezett produkciót kilenc Oscar®-díjra jelölték 2010-ben, köztük a legjobb film és a legjobb rendező kategóriákban, s hármat meg is nyert: a legjobb fényképezésért, a legjobb látványtervezését és a legjobb vizuális effektusokért járót. A magyarországi mozikban tíz héten vezette a toplistát és végül több mint 1,2 millió jegy kelt el rá.

Válogass az elmúlt időszak legnépszerűbb filmjei között: a Minyonok: Gru színre lép, Az elveszett város, DC Szuperállatok ligája, Ahol a folyami rákok énekelnek, Nyugati nyaralás, Jurassic World: Világuralom, Thor: Szerelem és mennydörgés, Elvis, Top Gun: Maverick, és ne hagyd ki a kedvezményes jegyárat!

A Mozimaraton részletes programját itt találod: https://kultik.hu/