Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
Katie Fforde: Különös család
#20061

dráma

Alicia élete a lehető legjobban alakul, esküvőre készül és karrierjében is sikereket ér el. A gyámsága alatt álló Linus, viszont egyre több kalamajkába keveredik, ami sok... több»

#20062

dokumentum | krimi

HBO Max

2009-ben bekövetkezett halála előtt Michael Jackson volt a világ legnagyobb popsztárja. Magánéletét azonban beárnyékolták a gyermekekkel való szexuális visszaéléssel kapcsolatos... több»

#20063

dráma

Kiki első műtétjére készül, ami miatt nagyon izgatott. Katja és Cem kapcsolata a köztük lévő távolság ellenére tovább erősödik. A falugondnok új feladata, egy halászattal... több»

#20064

dráma | romantikus

Smilla Witte mindig arról álmodozott, hogy majd szakácsként dolgozik szülei "Hófehérke a tónál" nevű éttermében, ám édesanyja hirtelen halála után Smilla tíz évvel ezelőtt szó... több»

Végre tavasz
#20065

dráma

Egy kisfiú majdnem megfullad, amikor alkoholista édesapja magára hagyja fürdés közben, Katja látja el két idősebb nővérét, amíg a fiú és édesanyja a kórházban vannak. Mark... több»

#20066

dokumentum

Netflix

Zarifa Ghafari 26 évesen Afganisztán egyik első női polgármestere lett, és a legfiatalabb, aki valaha is betöltötte ezt a tisztséget. A két viharos év alatt forgatott film a... több»

Szerintem ez egy irtó fajsúlyos téma, amit nagyon kibontottak ebben a dokuban. Egyszerűen látni kell!
#20067

53 Douche  (2018)

vígjáték

Netflix

Egy leendő művész egy kisvárosból a városba utazik, hogy a személyes boldogságot és sikert keresse, de eközben új barátra talál. több»

#20068

dokumentum

HBO Max

Milan Kunderát titokzatosság övezi. Harminc éve nem adott interjút, és nem jelenik meg a nyilvánosság előtt, így a műveiből kell megismernünk őt. Esszéi és a regényein belüli... több»

#20069

thriller

Szőrnyű, traumás események után egy nő a dolgok végére jár, hogy visszaszerezze ép elméjét. több»

#20070

akció

Testat, a fiatal nyelvészt felkérik egy kód megfejtésére. több»

Rendező: Shin'ya Takahashi

#20071

53 Love Hurts  (2020)

rövidfilm

Cinego

Sam visszahúzódó és titokzatos. Azonban egy napon találkozik Troy-jal, aki erőszakos és nem ismeri a fájdalmat. Troy megmutatja neki a világát, ami tele van pofonokkal és szerelemmel. több»

#20072

családi | fantasy

A fiatal fiú, Max családjával elmegy a téli ünnepekre a nagymamájához, aki egyedül él a hegyek közelében. A kíváncsi Max hamarosan rájön, hogy nincs egyedül a szobájában - egy... több»

#20073

dokumentum | dráma | krimi

Három évnyi forgatás után kétszázötven órányi nyersanyag gyűlt össze ehhez a dokumentumfilmhez, amely az elefántagyarért történő orvvadászat kegyetlenségeit és annak... több»

Rendező: Sergey Yastrzhembsky

Szereplők: Jeff Koinange

Ouija: The Awakening
#20074

thriller

1976-ban egy fiatal lány ouija-tábla segítségével próbál kapcsolatba lépni halott barátjával, Doras-szal. A lány azonban valami egész mást ébreszt fel a túlvilágról...

Tiger vs. Phil
#20075

sportfilm

Tiger Wood és Phil Mickelson a profi golf világszerte ismert játékosai. Hosszú éveken át rivalizáltak egymással, ketten együtt 19 (14+5) Major bajnokságot nyertek. Az HBO... több»

#20076

dráma | rövidfilm

Egy fiatal lány eltűnik São Paulóban.

#20077

53 A mélység  (2023)

(3)

akció | dráma | katasztrófafilm | thriller

Netflix

Friggának, aki a Kiirunavaara bányában biztonsági menedzserként végzett kockázatos munkáját és családi életét próbálja összeegyeztetni, az életéért és szerettei életéért... több»

Egy jó próbálkozásnak mondanám maximum, jó thriller, tele feszültséggel, viszont a másik oldalon sok benne a megszokott és már klisés megoldás, ami azért fárasztó.
#20078

53 Talán igent mondok  (2023)

(4) (4)

romantikus | vígjáték

Michelle (Emma Roberts) és Allen (Luke Bracey) már hosszú ideje együtt vannak, és Michelle úgy érzi, hogy talán meg kellene tenniük a következő nagy lépést, és össze kellene... több»

Az alapfelállás igazán izgalmas, amiből lehetne akár egy Neil Simon-féle érdekes, nevettető vígjáték, amihez a parádés szereposztás is adott. Azonban ennek a filmnek elsősorban nem a nevettetés a célja, hanem a gondolkoztatás. Amelynek többször eleget is tesz, azonban ezt... több»
#20079

53 Pecakúra  (2021)

(3)

vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

A film Pásztor István (Szoboszlai István) történetét mutatja be, aki egy számára balul sikerült terápiát követően elhatározza, hogy bosszút áll az orvosán. Tervébe azonban némi... több»

Megnéztem a filmet a családommal, nekünk nagyon tetszett. Szórakoztató, rengeteg vicces jelenettel. Kellemes kikapcsolódás volt, nem bántuk meg, hogy megnéztük. Régen nevettem ennyit egy filmen, csak ajánlani tudom mindenkinek.
#20080

dokumentum

Észak-Korea irányítása több mint hét évtizede egyetlen család kezében van, mely megkérdőjelezhetetlen – már-már isteni – felhatalmazottságot érez népe vezetésére. Ilyen... több»