Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22081

vígjáték

Két bandatag egy házban ragad, amelyet képtelenek elhagyni.

UFO: Igazságvadászok
#22082

sci-fi | vígjáték

70 éve történt a roswelli UFO baleset, mellyel kapcsolatban többféle találgatás látott napvilágot a földönkívüli jelenségektől a kormányzati eltusolásig. Ez a film az UFO... több»

7 Pillars
#22083

dráma | sportfilm

Az egykori NBA All-Star játékos, Nasir "Speedy" Sheppard megkapja az újabb és egyben végső esélyét, amivel végérvényesen megváltoztathatja az életét. több»

#22084

NA Room 9  (2019)

dráma | horror | thriller

Egy szörnyű esemény után negyven évvel eljön a bosszúállás ideje.

Just Drive
#22085

thriller

Tony DeFranco egy igazi szupersztár, egy világhírű vállalkozó, aki elérkezett karrierje csúcsára, talán itt a visszavonulás ideje, ám a szakma nem akarja elengedni őt. Pénz... több»

Melco-Crown projekt
#22086

rövidfilm

Egy rövidfilm a makaóbeli filmes témájú üdülő és kaszinó, a Melco-Crown  promóciójához. több»

Thr33 Days Dead
#22087

horror

Patrick, Jeff és Justin halászni indulnak a közeli tóhoz, azonban a kellemesnek ígérkező napot nem várt események szakítják félbe, amikor a zombik ellepik az egész várost. több»

#22088

vígjáték

Harry March, a nyugdíjas író élete felborul, amikor egy multimilliomos elkezd egy villát építeni a csendes Hamptons-szigeti otthonával szemben. Eddig békésen élt beszélő kutyájával,... több»

The Sandman
#22089

NA The Sandman  (2016)

kaland

Egy varázsló mikor megpróbálja foglyul ejteni a Halált, hogy alkuként örök élete lehessen, véletlenül a Halál öccsét, Álmot kapja el. A varázsló a biztonságát féltve... több»

A világ legnagyobb fehér cápája?
#22090

dokumentum

Amikor Oahu partjainál egy nagy ámbráscet vízen lebegő tetemére bukkannak, három búvárfotós elhatározza, hogy megörökít minden állatot, melyet a lakoma reménye a cethez vonz. több»

#22091

dokumentum

A páratlan ismeretterjesztő film Magyarország legszebb és legegyedibb vasútállomásainak és indóházainak történetét meséli el. Egyúttal az ország vasúthálózatának fejlődését,... több»

Rendező: Tóth Gábor

Szenes Iván szilveszter 2/2.
#22092

dokumentum

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. Két részes szilveszteri... több»

#22093

sci-fi

Ashton 27 éves, de nem épp úgy alakult az élete, ahogy azt korábban elképzelte. Bár az élet 2091-ben, New Yorkban meglehetősen kényelemes, azonban pénz, munka és barátnő nélkül... több»

Irijám és Jonibe
#22094

animáció | rövidfilm

"Tüzet, vizet, levegőt forgat egy kéz, a Három-virágot. Ha tűz van felül, szelet fújok, ha szél van felül, tüzet gyújtok, ha víz van felül, vízbe ugrok _ tüzet, vizet, levegőt... több»

Rendező: Rofusz Kinga

Áldozati oroszlánok
#22095

dokumentum

Az Áldozati oroszlánok a dél-afrikai környezetvédelmi újságíró és szafari szervező Ian Michler valamint az amerikai vadász, Rick Swazey útját követi nyomon. A dokumentumfilm... több»

Amerika szuperkígyója
#22096

dokumentum

A film egy nőstény texasi csörgőkígyó küzdelmes életét követi nyomon a forró sivatagban. E mostoha tájon a puszta túlélés is bravúrszámba megy, hősünknek azonban az... több»

Templom az Óceán közepén
#22097

dokumentum

2018. július 1-én a franciaországi Sables D’Olonne-ból elrajtolt a Golden Globe Race, azaz az egyszemélyes Föld-kerülő vitorlásverseny, ahol született tengerészek küzdenek meg... több»

#22098

vígjáték

Michael Anton és Michael Monsour látványos paródiája arró, hogy hogyan készül egy látványos akciófilm. több»

A Vargyas-szoros elveszett világa
#22099

dokumentum

A Hargita hegységben eredő Vargyas-patak 4 km hosszú mészkőszurdokát óriás sziklatornyok, magas sziklafalak és számos barlang tarkítja A szurdokerdőben legyen tél, vagy nyár,... több»

#22100

dokumentum

A Lávabirodalom - Tűzvonalban Hawaii-on című ismeretterjesztő sorozatban a Hawaii-szigetek buja esőerdőinek szomszédságában található vulkánok titkait kutatja. Nem csak arról ad... több»

Rendező: Nick Kennedy