Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
2
Videók
A szajré
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
szaka123   2018. 03. 26.

legújabb vélemény

Ahogy akkoriban mondták: a múlt, a jelen és a jövő színészóriása a filmben. Brando és De Niro bizonyított, sajnos Nortonnak nem sikerült akkora karriert még befutnia, mint jósoltak neki. De annyi biztos, hogy ebben a filmben maradandót alkotnak. Nem egyszer nézős film, az tuti. A műfaj kedvelői közül aki még nem látta volna az gyorsan pótolja, nem fog csalódni.

 
Deku   2017. 10. 25.

Ha kell egy jó fajta kikapcsolódást biztosító film akkor ezt bátran ajánlom bárkinek. Nekem ez a film pörgős, eseménydús és szerethető volt. Szinte berántja a nézőt a film.


 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Nem volt rossz film, de annak idején valahogy mégsem tett rám mély benyomást. Talán részben azért, mert mire ezt a filmet láttam; addigra Nortontól már láttam egy nagyon hasonló alkotást; s kétszer "ugyanaz" már nem volt annyira poén. 10/6-7 körül vacillálok. Jóindulatból legyen 7.

 
hejnekem   2016. 07. 12.

Nem rossz film, bár eléggé kiszámítható. Sajnos ahhoz hogy igazán jó legyen nem volt elég a színészi felhozatal, hanem több kreativitás, izgalom kellett volna bele. Sajnálom, hogy így sikerült.

 
Vitya   2015. 05. 03.

Az egyik kedvenc. Elképesztő Edward Nortonnak mennyi arca van. Hitelesen alakítja az elesett, beteg, gyenge képességű fiú karakterét majd átfordul egy egész más egyéniségbe. Az egyik legjobb filmje.

Edward Norton

A film összbevétele 113 579 918 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt az utolsó film, amiben Marlon Brando látható, és az egyetlen, amiben ő és Robert De Niro egy filmben játszanak (érdekesség, hogy mindketten megformálták Vito Corleone alakját A Keresztapa, illetve A Keresztapa II. c. filmekben, amiért mindketten Oscar-díjat kaptak).

(mrarizona)
 

Marlon Brando nem volt hajlandó mosolyogni az utolsó jelenetben, úgyhogy a mosolyát CGI technikusok tapasztották az arcára.

(ps)
 

Ez volt Marlon Brando utolsó mozifilmje.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.