Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#39501

dráma

John, a New Orleans-i tengerészgyalogos életét kockáztatva küzd a Karina hurrikán 244 túlélőjéért, akik csapdába estek egy épületben. Megtörtént események alapján. több»

Rendező: Adetoro Makinde

Kígyók a városban: Simon Keys akcióban
#39503

dokumentum

A dél-afrikai Durbanben olykor elszabadul a pokol: halálos marású mérgeskígyók özönlik el az otthonokat, és ilyenkor csak professzionális hüllőbefogók szabadíthatják meg a... több»

Good Morning
#39504

dráma | rövidfilm

Ebben a 15 perces, magyar rövidfilmben Budai Sára, az egy gyermekét egyedül nevelő anyuka mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást, melyből kiderül, hogy mennyire fontos manapság az angol... több»

#39505

Két munkás egymásba szeret, miután váratlanul bezárják azt az üzletet, ahol dolgozni szerettek volna.

#39506

NA Winter Spirits  (2016)

(2)

animáció | dráma | fantasy | misztikus

A helyszín Japán az 1920-as években. Egy fiú apa nélkül nő fel, de van egy titokzatos barátja. Mikor Akeno-t katonák rabolják el, a titokzatos barát elhatározza, hogy megmenti, hogy... több»

#39507

NA Emperor  (2022)

kaland | thriller

Egy fiatal lány bosszút tervez a Római Birodalom hadvezére ellen, aki megölte az édesapját. Jólét, erőszakos büntetések, szex, manipuláció és árulás... ezek között a 16.... több»

Novelmore: Invincibus: A varázslatos páncél
#39508

Az élet úgy hozza, hogy a rendkívüli felfedező, Dario, a szabadszellemű Arwynn herceg és a tapasztalt Gwynn Úrnő titkos képességeiket is bevetve közösen harcolnak, hogy megvédjék... több»

A II. világháború legvakmerőbb ütközetei
#39509

dokumentum

Sorozatunkban a II. világháború legmerészebb harcainak sűrűjében találhatják magukat nézőink. Szakértők és fegyveres rekonstrukciók segítenek megérteni a stratégiát,... több»

Herman Ottó 100
#39510

dokumentum

Száz éve annak, hogy Herman Ottó, minden idők legnagyobb magyar természettudósa és polihisztora távozott az élők sorból. A bozontos szakállú, torzonborz természettudós, a... több»

Élni
#39511

NA Élni  (2019)

dráma

Egy római külvárosban él az Attorre család. Luca frusztrált szabadúszó újságíró, Susi, az egykori balerina túlsúlyos nőknek tanít balettet. A lányuk, Lucilla csendes, nagy... több»

Az emberi memória titkai
#39512

dokumentum

Emlékezetünk különleges, izgalmas és meghökkentő rendszer, kötőanyag személyiségünk és a világ közt, nélküle sose látnánk ki a jelenből és képtelenek lennénk tanulni, vagy a... több»

Varjúháj
#39513

NA Varjúháj  (2018)

Egy kisfiú története, aki anyukája betegségét és saját szorongását sötét, mágikus fenyegetésként éli meg. több»

Ausztrália a magasból
#39514

dokumentum

Ausztrália egy rendkívüli kontinens, tele különös és egyedülálló helyekkel, jelenségekkel és természeti képződményekkel. A filmben ritka módon a magasból gyönyörködhetünk a... több»

A termelőtől a tányérig
#39515

dokumentum

Sorozatunk egyes részében két-két élelmiszer előállításának folyamatát ismerhetjük meg - a szabadon tartásból származó tojásoktól a lédús skót málnáig. A termesztés és... több»

#39516

NA Runner  (2022)

dráma

Egy 18 éves lány, aki képtelen feldolgozni édesapja halálát, élete váratlan fordulatot vesz, amikor teljesíti apja utolsó kívánságát, hogy szülővárosában, a Mississippi mentén... több»

A fitness tudományos szemmel
#39517

dokumentum

Ez a műsor annak a tudományos feltárása, amit jelenleg a testmozgás és az egészség közötti különleges összefüggésről tudunk. Egy útmutató, hogyan legyünk a lehető... több»

#39518

fantasy | rövidfilm

Amatőr természetbúvárunk egy ócskapiacon felfedez egy különös kamerát, melynek blende gyűrűin sorakozó számok révén be lehet állítani a felvétel időpontját. Ezt követően... több»

Egyrészt gyönyörű az egész film úgy, ahogy van. Látszik, hogy rengeteg energiát fektettek a kép világába. Másrészt pedig tetszett az elgondolása az egésznek. Nagyon közel hozták ezt a világot az alkotók, amit nem mindenki érhet el.
#39519

animáció

Jankovics Marcell újabb, a magyar történelmet megidéző alkotása ez a rövid, animációs film, mely III. Béla korának, és a király hatalomra jutásának történetét meséli el az... több»

Rendező: Jankovics Marcell

Csík 30
#39520

NA Csík 30  (2018)

dokumentum

A 2018-ban 30 éves Csík zenekar folyamatosan koncertezik. A film bepillantást enged a népzenekar eddigi történetébe, megszólaltatja valamennyi tagot, megmutatja őket a hétköznapokban... több»