Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
Just Drive
#39481

thriller

Tony DeFranco egy igazi szupersztár, egy világhírű vállalkozó, aki elérkezett karrierje csúcsára, talán itt a visszavonulás ideje, ám a szakma nem akarja elengedni őt. Pénz... több»

#39482

dráma

1932-ben Dallas Hardin, egy korrupt üzletember és szeszcsempész, aki egy Tennessee-i kisvárost ural, meggyilkol egy Nathan Winer Sr. nevű becsületes munkást. Az 1950-es években Nathan... több»

#39483

dráma | krimi | thriller

Egy fiatal belgrádi bandatag veszélybe sodorja a családját, amikor magára haragít egy maffiafőnököt.

#39484

NA Squadron 42  (2019)

akció | sci-fi

A Star Citizen univerzumában játszódó katonai játék.  több»

#39485

dráma

Guo és Su még a hatvanas években találkoznak újra. Noha a gyerekkorukat együtt töltötték, egy szörnyű baleset elválasztotta őket egymástól, és bár az elmúlt évek során teljesen... több»

#39486

életrajzi | krimi | western

Pearl Hart igaz története, aki női útonállóként postakocsit rabolt, s még a börtönből is megszökött.

A bölcsesség kezdete...
#39488

dokumentum

Bodrogra húsz évvel ezelőtt több olyan baptista család érkezett, akik sajátjaik mellett négy-öt örökbefogadott gyermeket is neveltek, majd elkezdték az óvoda és az iskola... több»

Rendező: Bártfai György

Csúcsragadozók: Oroszlánok királysága
#39489

dokumentum

Azt hinnénk, az oroszlánoknak nincs számottevő, a testi épségükre reális veszélyt jelentő ellenségük az afrikai szavannán – pedig a krokodilok, a vízilovak és a kafferbivalyok... több»

#39490

dráma | vígjáték

Egy lusta tininek csak egy éjszakája van befejezni egy nagyobb iskolai beadandó feladatot, amin a jegyei múlnak. Arra kényszerül, hogy a feladatot egy helyi Internetes kávézóban csinálja... több»

El Amarre
#39491

NA El Amarre  (2020)

horror

Julieta szerelmi varázslathoz folyamodik, hogy megnyerjen egy munkatársat, aki szerinte tökéletes lenne számára. A kívánság teljesül, kapcsolatuk tökéletes szerelemnek tűnik; de a nő... több»

#39492

dokumentum

Arvo Pärt a világ egyik legnépszerűbb, legtöbbet játszott komponistája. A rendhagyó portréfilmben a zeneszerző filozófiai és vallási zene-művészetén túl magánéletének és... több»

Rendező: Dorian Supin

Ocean's Seven: Az északi pokol
#39493

dokumentum

A dokumentumfilm Mányoki Attila extrém úszó kihívásairól, az Ocean's Seven nevű sorozat teljesítéséről szól. több»

Visszaszámlálás: a berlini fal felemelkedése és bukása
#39494

dokumentum

Szemtanúi lehetünk a berlini fal építésének és ledöntésének személyes történetek és a két történelmi- és kulcspillanathoz vezető legfontosabb események tiszta áttekintése... több»

#39495

dráma

John, a New Orleans-i tengerészgyalogos életét kockáztatva küzd a Karina hurrikán 244 túlélőjéért, akik csapdába estek egy épületben. Megtörtént események alapján. több»

Rendező: Adetoro Makinde

Kígyók a városban: Simon Keys akcióban
#39497

dokumentum

A dél-afrikai Durbanben olykor elszabadul a pokol: halálos marású mérgeskígyók özönlik el az otthonokat, és ilyenkor csak professzionális hüllőbefogók szabadíthatják meg a... több»

Good Morning
#39498

dráma | rövidfilm

Ebben a 15 perces, magyar rövidfilmben Budai Sára, az egy gyermekét egyedül nevelő anyuka mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást, melyből kiderül, hogy mennyire fontos manapság az angol... több»

#39499

Két munkás egymásba szeret, miután váratlanul bezárják azt az üzletet, ahol dolgozni szerettek volna.

#39500

NA Winter Spirits  (2016)

(2)

animáció | dráma | fantasy | misztikus

A helyszín Japán az 1920-as években. Egy fiú apa nélkül nő fel, de van egy titokzatos barátja. Mikor Akeno-t katonák rabolják el, a titokzatos barát elhatározza, hogy megmenti, hogy... több»