Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#39521

dokumentum

A film egy nő betegsége kapcsán járja körül az egészségügyet eluraló korrupciót, amely hagyja szenvedni az embereket. több»

Rajtam keresztül - Somogyi Győző
#39522

életrajzi

Somogyi Győző festőművész-grafikus életével, művészetével és a Balatonfelvidék egyik enyészettől megmentett kis falujának, Salföldnek szinte népmesei „tündéri térré”... több»

Rendező: Bicskei Zoltán

#39523

dráma | romantikus

Amelia édesanyja haldoklik. Halála előtt nem sokkal derül fény Amelia életének legnagyobb titkára. Kiderül, hogy örökbe fogadott gyerek. Ezen kívül azt is megtudja, hogy Írországban... több»

#39524

dokumentum | életrajzi

Egy "sui generis" társulat utazása a színház és az élet között.

#39525

rövidfilm

A film bizonyos titokzatos völgyekről és a közöttük lévő térről szól.

Rendező: Lauren Cook

#39526

dráma

Rei egy fiatal lány, aki arról ábrándozik, hogy varázsló lesz. Találkozik egy gyerekkori barátjával, és az ő segítségével eljut egy zenés bárba, ahol úgy dönt, hogy ő lesz "a... több»

#39527

thriller

Egy ragyogó idegsebészt meggyilkolva találnak a műtőjében. A jelenet felkavaró. Akik megölték, ugyanazokat az eszközöket használták, mint amiket ő. Ki a gyilkos? Egy pszichopata?... több»

#39528

vígjáték

Ez a mockumentary, azaz áldokumentumfilm egy kaukázusi férfit mutat be, aki egy fejsérülés következtében azt hiszi, hogy egy szélsőséges jobboldali mozgalomhoz tartozik, az uyoki... több»

Cápatámadás közelről
#39529

dokumentum

Igazak azok a történetek, melyek a cápák kegyetlenségéről és vérszomjasságáról szólnak? Ezt a sokakat érdeklő kérdést igyekszik megválaszolni egy vakmerő búvárokból és... több»

Otthon
#39530

NA Otthon  (2013)

animáció | rövidfilm

Egy csónakban három idős asszony ül, egy férfi evez. A lány a háztetőn cigarettázik. A család közös ebédre készül. Animációs rövidfilm, Bodor Ádám Tanyai Lány című... több»

#39531

NA Anubis  (2018)

A film története szerint a fáraó átka miatt Dr. George Henry lelke az alvilágba kerül, ahol szörnyű pokolfajzatok élnek. A film alapját Bruse Zick regénye, a The Anubis Tapestry:... több»

Allan Quatermain and the Jewel of the East
#39532

akció | kaland

A film története szerint Allan Quatermain éppen nyugdíjas éveit élvezi, amikor értesül barátja haláláról. Allan és családja egy furcsa idegen segítségével Közép-Afrika... több»

#39533

NA Lo  (2016)

animáció | rövidfilm

A rövidfilm bemutatja, mit tehetünk, ha meg kell védenünk a házunkat.

Rendező: Ted Wiggin

#39534

dokumentum | krimi

Nagy-Britannia és Írország minden részében léteznek olyan misztikus és szent helyek, melyeket századok óta kultikus tisztelet övez, amelyek mindig is izgatták a kutatók... több»

I Believe in Freedom
#39535

dokumentum

Marlene és Nick Boyd, két misszionárius az Egyesült Államokból, akik annak szentelték életüket, hogy felvegyék harcot az emberkereskedelemmel szemben Tete és Mozambik között. Ez a... több»

Rendező: Daniel Waghorne

Szereplők: Marlene Boyd, Nick Boyd

#39536

NA Sign Space  (2016)

dokumentum

A film egy kiállítás fázisait követi nyomon, a kezdetektől a megnyitóig. több»

#39537

vígjáték

A huszonéves Allie Clarke elhatározza, hogy krikettcsapatot szervez. több»

Exploding Heads
#39538

misztikus | thriller | vígjáték

Két kiöregedőnek számító fotómodell egy teljesen átlagos napja rémálommá változik, amikor egy maszkos pszichopata öt kihívás teljesítésére kényszeríti őket. A legnagyobb... több»

#39539

NA Combativo  (2020)

akció | kaland

Ahmad Ali iegy magasan képzett terrorista-elhárító egység katonája, aki egyszemélyes hadjáratba kezd, hogy visszafogja fegyveres bűnözők egy csoportjának egyre növekvő erejét és... több»

#39540

NA Rusk  (2016)

dráma | krimi | thriller

A filmben egy amatőr újságíró nyomoz három, gyorsan növekvő gyógyszergyártó cég ügyei után.

Rendező: Mackenzie Criswell

Szereplők: Wesley Candotti