Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#49424

NA Il ritorno  (2022)

dráma

A film egy fiatal családról szól: Teresa Pietróval és kétéves fiukkal, Antonióval él egy laziói város külvárosában. Mint sok más fiatalnak, nekik is meg kell küzdeniük a... több»

Rózsaméz
#49427

NA Rózsaméz  (2022)

játékfilm

Néhány nap a nyár közepén apával és a játszótársakkal közösen a faluvégen, a patakparton. Ez egy középkorú apa meséje, amit kisfiának mesél, hogy jobban legyen, és megígéri,... több»

Rendező: Bonta Zoltán

Szereplők: Fehér Dániel

#49428

NA Fár  (2023)

rövidfilm

Egy belvárosi kávézóban egy jövőbeli befektetési lehetőségről beszélgetnek az üzletfelek, amikor egy sirály csapódik be a kávézó ablakán, pont előttük. Egyikük, Anna... több»

#49429

dokumentum

A műsorban megemlékezések hangzanak el Móricz Zsigmond életéről, munkásságáról. több»

#49431

horror | thriller

Természetfeletti események sorozata felfedi a sötét igazságot egy meggyötört tinédzser mögött. több»

Csipke-csodák − A halasi csipkevarrás élő hagyománya
#49435

dokumentum

A szálak fonását, szövését, kötését talán a pókoktól leste el az ember, ezt a tudományt aztán hamar a maga szolgálatába állította. Bizonyára a hölgyek fedezték fel először,... több»

Let's Get Physical
#49436

Sadie kettős életet él: fitneszoktató és prostitúciós hálózatot működtet egy ügyféllistával. Sadie névtelen fülest kap, és nem sokkal később a stúdiójában razziát tartanak a... több»

Versenyfutás a gnúkkal
#49437

dokumentum

Két maszáj kísérő követi a gnúcsordákat a kenyai Masai Mara ökoszisztémáján át, miközben táplálkoznak, átkelnek folyókon, farkasszemet néznek a ragadozókkal és a legnagyobb... több»

#49438

játékfilm

Idegen emberek ülnek egymás társaságában a vonaton, és a házasság intézményének lehetetlenségéről folytatnak heves vitát. A társalgás egy pontján az addig szótlanul ülő... több»