Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50322

dokumentum

Baska Barbara dokumentumfilmje édesapja, Baska József festőművész gyermekkori élményeit eleveníti fel, és a rendező a személyes családtörténetén keresztül mutatja be a... több»

Rendező: Baska Barbara

#50323

dráma

Hazel Kinget, az egyedülálló anyát követhetjük nyomon, aki eltökélte, hogy megvédi lányát. Mindeközben azokat is igyekszik biztonságba helyezni, akik maguk nem tudnak gondoskodni... több»

Abu Simbel: A Nílus óriásai
#50324

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

II. Ramszesz kezdte el a fáraónak és feleségének, Nofertarinak szentelt két templom építését; hogyan szervezték és kezelték a projektet az egyiptomiak a Nílus deltától 1500... több»

#50325

dokumentum

1588-ban a korabeli világ két legnagyobb hatalma, Spanyolország és Anglia csapott össze a La Manche csatorna tengerszorosában. Az ütközet a spanyolok súlyos vereségével ért véget, a... több»

Grace Millane meggyilkolása – árulkodó mozdulatok
#50326

dokumentum

Egy testbeszéd-elemző, egy nyelvész és egy törvényszéki pszichológus vizsgálja a brit turista, Grace Millane meggyilkolásának első számú gyanúsítottját. több»

#50327

romantikus

Beth hegedűművész, aki egy visszavonult country sztár lányát oktatja, hogy felkészítse a karácsonyi koncertre. Sean, az apa és Beth a zene erejének segítségével találnak egymásra. több»

Deadly Due Date
#50330

thriller

Miután újra felveszik a kapcsolatot egy várandós barátnőjükkel, egy pár élete káoszba torkollik, amikor a nő megígéri, hogy örökbefogadhatják a babáját. Viszont sejtelmük sincs,... több»

#50331

romantikus

Egy gyászoló nő mély kapcsolatot alakít ki egy norvég férfival, amikor a férfi felfedezi, hogy a nőnek van egy trollfigurája a szülővárosából. A nő hamarosan beleegyezik, hogy... több»

#50333

valóságshow

A sorozat 4. évadának legnagyobb durranásai. több»

#50335

dokumentum

A finn oktatás magyar szemmel. Van egy ország, ahol a gyerek nem félelemmel, szorongással megy iskolába. Ahol a tanuló a tanárát a nevén szólítja és ahol úgy tartják, nem baj az, ha... több»

Rendező: Berecz Péter

#50338

NA Fair Play  (2022)

dokumentum

Három családot követünk nyomon életstílusuk egyensúlyának megteremtésében. Olyan problémákkal küzdenek, amelyek párok és családok millióit érintik országszerte, sőt világszerte. több»

Rendező: Jennifer Siebel

Szereplők: Melinda Gates, Katie Porter

The Dreadful
#50339

horror

A Rózsák háborúja hátterében játszódó film Anne-t és anyósát, Morwent követi, akik magányosan és zordan élnek a társadalom peremén. Amikor azonban visszatér egy férfi a... több»