Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54202

animáció

HBO Max

A klasszikus irodalmi művon alapuló sorozatban megismerhetjük Vakond, Patkány és Varangy kalandjait. több»

Rendező: Tim Searle

#54204

dokumentum

Volt idő, amikor Ausztria még tengerrel volt határos. Az Osztrák-Magyar Monarchia az Adria északi részén található Isztriától a Kvarner-szigeten át, a dalmát tengerpart mentén... több»

Rendező: Gernot Stadler

#54205

dokumentum

A férfit, mint vadászt sokáig a fő családfenntartónak tartották, és egészen az emberi történelem kezdetétől a társadalom tetejére helyezték - tévesen, mondja ma sok kutató. több»

#54206

fantasy | vígjáték

Tündérmese a világ végéről és egy új világ kezdetéről, apokaliptikus komédiával, valamint egy új generáció ártatlanságával és reményeivel. több»

#54208

NA Medal  (2023)

akció

Rajvir Singh, egy fiatal sportoló arról álmodik, hogy aranyérmet nyer, de mindig tragédiák akadályozzák meg céljai elérésében. Egy baleset miatt elveszíti hallását, majd felvételt... több»

#54212

NA Luna negra  (2023)

dráma

Mexikó keleti része, Veracruz tartomány, Jalcomulco csendes városa, amelynek élete a Los Pescados folyó vizével együtt folyik. A cselekmény középpontjában egy nagycsalád élete áll:... több»

#54213

thriller

Jada a kábítószerek és hazugságok világában találja magát, miután úgy dönt, kideríti a sokkoló igazságot testvére, Kayla eltűnésével kapcsolatban. több»

#54217

NA Quicksand  (2023)

thriller

Egy majdnem válófélben lévő házaspárt ismerhetünk meg, akik egy kolumbiai esőerdőben túrázás közben futóhomokba ragadnak. Megküzdenek a dzsungel elemeivel, és együtt kell... több»