Kellemes, X-aktákra hasonlító hangulattal ellátott misztikus film a kétezres évek korai CGI világával és stílusjegyeivel. Nekem tetszett, lekötötte a figyelmem, és vártam, mi lesz a végkifejlet. Egyre gyakrabb, hogy nem is azon izgulok, mi fog történni, hanem hogy meg lesz-e magyarázva a film végén a sok misztikum, és nem a semmire építi a film a szálakat. Itt szerencsére nincs így, nagyjából kerek a sztori.
Egyetlen észrevételem, hogy Richard Gere nem jó színész. Sőt, eddig bármiben láttam, inkább egy random csávóra hasonlít, aki valahogy a kamera elé kerül, és elkezdik filmezni. Ezen kívül semmit nem csinál. Csak néz, sétál, eszik, beszél stb.
Jó ez a film azoknak, akik nem kimondott horrorrajongók, de azért szeretnek rosszul aludni éjjel, vagy gyerekként nem merni kimenni a konyhába éjszaka. 10/7,5.
Kellemes, X-aktákra hasonlító hangulattal ellátott misztikus film a kétezres évek korai CGI világával és stílusjegyeivel. Nekem tetszett, lekötötte a figyelmem, és vártam, mi lesz a végkifejlet. Egyre gyakrabb, hogy nem is azon izgulok, mi fog történni, hanem hogy meg lesz-e magyarázva a film végén a sok misztikum, és nem a semmire építi a film a szálakat. Itt szerencsére nincs így, nagyjából kerek a sztori. Egyetlen észrevételem, hogy Richard Gere nem jó színész. Sőt, eddig bármiben láttam, inkább egy random csávóra hasonlít, aki valahogy a kamera elé kerül, és elkezdik filmezni. Ezen kívül semmit nem csinál. Csak néz, sétál, eszik, beszél stb. Jó ez a film azoknak, akik nem kimondott horrorrajongók, de azért szeretnek rosszul aludni éjjel, vagy gyerekként nem merni kimenni a konyhába éjszaka. 10/7,5.