Nagyon gyenge film, amiben pár tinilány apuci kicsi lányaként hitelkártyákkal ugrabugrál, egér cincogásra emlékeztető hanggal. A története slampos, minden második tinifilm erről szól. Van egy lány aki, gazdag, csinos és népszerű, akit minden fiú akar, de a történet végére rájön, hogy ez mit sem ér az ő igazija nélkül. A változatosság kedvéért ez a film is ezt dolgozza fel, mi mást, csak valami elképesztően bugyuta és gyerekes módon.
A színészek egyáltalán nem ismertek, és nem nagy számok, a Cheri-t játszó színésznő pedig olyan szinten túl játssza a szerepét, hogy az már fájdalmas.
Végigszenvedtem az egész másfél órát, szinte már éreztem, ahogy a gyötrelem kiül az arcomra, óva intek mindenkit ettől a filmtől, a saját érdekében, régen láttam ilyen rossz alkotást.
Nagyon gyenge film, amiben pár tinilány apuci kicsi lányaként hitelkártyákkal ugrabugrál, egér cincogásra emlékeztető hanggal. A története slampos, minden második tinifilm erről szól. Van egy lány aki, gazdag, csinos és népszerű, akit minden fiú akar, de a történet végére rájön, hogy ez mit sem ér az ő igazija nélkül. A változatosság kedvéért ez a film is ezt dolgozza fel, mi mást, csak valami elképesztően bugyuta és gyerekes módon. A színészek egyáltalán nem ismertek, és nem nagy számok, a Cheri-t játszó színésznő pedig olyan szinten túl játssza a szerepét, hogy az már fájdalmas. Végigszenvedtem az egész másfél órát, szinte már éreztem, ahogy a gyötrelem kiül az arcomra, óva intek mindenkit ettől a filmtől, a saját érdekében, régen láttam ilyen rossz alkotást.