Közösség

Vélemény:

79 Halálos kitérő

(2003)

Halálos kitérő

SaSa   2026.01.01 14:45
0

Vélhetőleg azért nem tetszik ez sem, mert nem vagyok horrorrajongó. Nagyon szeretem a jó horrorfilmeket, de nagyon keveset látok... Illetve nem is az a helyes, hogy "jó horror", hanem olyan horrorra ritkán akadok, ami igazán tetszene. Ezt a feléig bírtam nézni, aztán már belepörgettem. Olyan irgalmatlan sok butaságot csinálnak a karakterek, hogy idegesítő. Ahogyan az a legtöbb filmben lenni szokott. Nagyjából ott szakadt el a cérna nálam, amikor az üldözők elől felmásznak egy magaslesre (ahonnan nincs kiút), alájuk gyújtanak logikusan, majd ezek kiugranak a fára... És aki zuhant már akkorákat, az pontosan tudja, hogy az érkezés nem ilyen... Teszik mindezt ordibálva, visítva. Majd utána suttogva megkérdezi egyik a másiktól, hogy: "Szerinted meghallották?" Mindezt úgy, hogy az üldözők pontosan lokalizálták őket előtte, és ezt a prédák is pontosan tudták... De ez csak egyetlen hülyeség a sok közül. Ha ilyenek nem zavarnak, akkor akár érdemes lehet megnézned. Én akkor lássam legközelebb, amikor a hátam közepét :-)