Közösség

Vélemény:

70 28 évvel később – A csonttemplom

(2026)

28 évvel később – A csonttemplom

jani   2026.01.27 15:22
0

Sajnos a 28 évvel később - A csonttemplom számomra csalódás volt, és messze nem hozta azt az izgalmat, amire számítottam. Már az előző részben is tetszett a feszültség és az apokaliptikus hangulatot, ezért nagyon vártam, hogy ez a folytatás még nagyobb erővel, új fordulatokkal és vérfagyasztó jelenetekkel lepjen meg. Ehhez képest a történet viszonylag lassan haladt, és sokszor unalmasnak éreztem a cselekményvezetést. A zombik és a fertőzöttek jelenléte nem volt elég fenyegető, a feszültség pedig gyakran hullámzott, így nem tudtam igazán belemerülni a filmbe.

A színészek ugyan rendben voltak, Ralph Fiennes és Jack O’Connell igyekeztek kihozni a

igyekeztek kihozni a maximumot a karakterekből, de sajnos a történet és a dramaturgia nem adott nekik elég teret ahhoz, hogy igazán erőteljes hatást érjenek el. Az új csonttemplom koncepciója érdekesnek tűnt, de sajnos nem tudta kompenzálni a film lassúságát és a várakozásokkal való ellentétet.

A látványvilág és a sötét hangulat rendben volt, néhány jelenet valóban tetszett, de összességében a film nem tudott végig lekötni. Sajnos a csonttemplom számomra a franchise leggyengébb része lett, és sokkal nagyobb izgalomra számítottam.

#premiervadasz