Közösség

Vélemény:

79 Ed Sheeran: Vágás nélkül

(2025)

Tényleg vágás nélkül?

Dorkateo   2025.11.29 21:39
0

Nem rajongok különösebben a zenés filmekért, sőt még Sheeran-ért sem, bár bírom a kedves, mosolygós lényét. Így amikor belekukkantottam a Netflixen, vajon mi lehet ez a film, ott ragadtam, mert olyan életvidám az egész. A srác végigrohan New York utcáin és több helyszínen is zenél. Látni az utca emberének arcát, ahogy meglepődnek és ez egészen őszintének tűnik. A metrón forgatott részeknél viszont sajnáltam Ed-et, amikor elkezdtek ráakaszkodni, így átélhető, milyen lehet a rajongók rohama, cseppet sem kellemes. A koncert helyszíneken viszont láthatóan tényleg nem tudták az emberek, hogy ki lesz a sztár fellépő és sikoltozva ünnepelték.
A cím nem véletlen, úgy tűnik, hogy vágás nélkül, egy snittel forgatták az egészet, de nem tudom, ezt elhiggyem-e. Különösen a felhőkarcoló teraszán forgatott részeknél, amikor nyilvánvalóan drónnal tudták csak felvenni a jelenetet. Meg hogyan készült a hangsáv, hiszen sokat megy az utcákon, hogyan maradhat jó minőségű a zene? Meg tudnék nézni egy werkfilmet is, hogyan készült. Nagyon profi az egész, mégis el tudták hitetni velem, hogy spontán is az egész séta. Ajánlom, kellemes dokufilm lett.