Közösség

Vélemény:

 

64 Jeet

(1996)

Jeet

 
Mayolika   2018.12.09 15:24
0

A második film, amit Sunny Deol főszereplésével láttam, és továbbra sem értem, hogyan kaphatott akár egy főszerepet is. A történet meseszerűségével nincs bajom, aki nem akar ilyesmit látni, ne nézzen indiai filmeket. De hiába próbálják jóképűre suvickolni Deolt, nem nagyon sikerül. Annyira sehogyan sem, hogy két ilyen szép nő szerelmesedjen belé, mint Karisma, és Tabu. Ráadásul ilyen tapló viselkedés mellett.
Amikor pedig félelmetes akar lenni, akkor kifejezetten röhejes. Azt pedig hiába akarják elérni, hogy együttérzés ébredjen bennem iránta, az sem megy. Bérgyilkosoknak nehéz megbocsátani csak azért, mert egy embert nem akar megölni. És a többi akit megölt?
Karisma szerepét sem gondolták túl. Gyakorlatilag bárki, aki beleszeret azonnal halálos veszélybe kerül. Ráadásul az egész film alatt folyamatosan hisztizik valami miatt.
Szegény Amrish Purit megint idióta szörnyetegnek maszkírozták, pedig civil kinézettel is tud félelmetesen gonosz lenni. Elég sok gyakorlata van benne, alig-alig kap pozitív hős szerepet.
Igazából Salman miatt kezdtem bele a filmbe, aki elég későn jelenik meg, de onnan kezd igazán érdekes lenni. Meglepően jól játszik ebben, a fiatalkori szerepeiben nem nagyon brillírozott eddig. Szemtelenül fiatal még, nagyon jóképű, és jól állnak neki a mély érzelmek.
Végül a film hozza a tőle elvárhatót, nincs meglepetés benne.
Salman miatt egyszer meg lehet nézni.