Vélemény:

55 Kraven, a vadász

(2024)

Kraven, a vadász

hp   2025.05.19 01:11
1

Hát nem volt ez jó, de talán nem akkora katasztrófa, mint egynéhány másik Sony/Marvel-film, de leginkább csak Aaron Taylor-Johnson miatt. Tőle nagyon szívesen láttam volna egy jó Kraven-mozit, de ez így ebben a formában még akkor is nagy csalódás, ha a Sony eddigi filmjeiből erre már számítani lehetett. Nagyon alacsony elvárásokkal kezdtem neki, azokat nem múlta alá, nagyon nagy jóindulattal adok rá egy hármas alát.

Dzsenjuice 2025.05.24 11:43
0

Érződik az írásodból egyfajta beletörődés, amivel egyetértek, jómagam is ebben az élményben részesültem. A kritikád nem az elvárásoktól való messze elmaradásról, hanem az elvárásokhoz való tökéletes igazodásról szól, ami önmagában is egy szürreális élményt teremthet a nézőben, és igazat adok, ezt a film nem adta meg, pedig én is nagy lendülettel estem neki, hogy wow, végre valami, ami újra lenyűgöz; nagy volt a bizalmam, ahogy a várakozásom is, mert egy ilyen filmből igazán ki lehet hozni az eredetiséggel megáldott valódit. Ezért zuhantam akkorát, hogy két pofont is kaptam érzés fogott el. Egy idő után már nem a történetre figyeltem, hanem azon merengtem el, hogy vajon a készítők mennyire tudatosan célozták meg ezt a "sehova sem vezető" élményt... Ennek a filmnek a szemlélése alatt, ahogy már csak bambulva néztem, kialakult bennem egy csendes, lemondó rezignáció, amit te szép egyszerűséggel jól megfogalmaztál.