56% 54 szavazat
A vörös cipő

A vörös cipő

Bunhongsin
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
13
Szereplők (13)
10
Képek (10)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Sun-jae-t megcsalja a férje, ezért egyedül neveli a lányát. Egy új lakásba költöznek, ahol szemészként dolgozik. Így ismerkedik meg egy férfival, akivel hamar megkedvelik egymást. Viszont a nőhöz kerül egy cipő, ami mindenkiből különös viselkedést hoz elő. Pár különös haláleset után - ahol… Több


Rendező: Yong-gyun Kim
Ország: Koreai Köztársaság
Premier (HU): 2008.03.20.
Kim Hye-soo
Kim Hye-soo
Kim Hye-soo
Kim Hye-soo
Kim Hye-soo
Kim Hye-soo
Kim Hye-soo
 
2017.10.17 Lamboh

legújabb vélemény

A kezdés felkeltette az érdeklődésem, ezért folytattam. Kár volt, mivel semmivel sem lettem gazdagabb, ellenben eldobtam majdnem két órát a semmire.

0
 
2016.02.12 moov18

Egy gyermekmese horrorisztikus változata

Andersen meséje ihlette ezt az egyébként ötletes témájú filmet. Senki se egy drámára vagy egy tanulságos történetre számítson, sokkal inkább a gyermekmese kifordított, horrorisztikus változatára. A történet nagyon egyszerű: van egy pár vörös cipő, am... Teljes kritika

0
 
2017.07.23 lakilúk

Én egyszerűen imádom a keleti horrorokat, mert többséggel nagyon jó ideglelős, feszültséggel teli jelenetekkel operálnak. Ám ez sajnos ez a fenti filmről nem mondható el. A feszültséget egyszerűen elkeni, és ezzel nagyon sokat veszít a hatásból.

0
 
2016.05.13 avatar123

Nem volt rossz film, igazából egyszer simán meg lehet nézni, de nem egy emlékezetes alkotás. Van benne néhány nehezen értelmezhető jelenet, viszont nagyon erős hangulata van, amely még ha kis időre is, de rabul tudott ejteni.

0