Rajtakapva

Caught Stealing

2025.10.05 Eastern79

A macskás pasi kalandjai

Charlie Huston saját könyvéből írta a forgatókönyvet, Darren Aronofsky pedig zseniálisan megrendezte. A tőle idegen stílus nem hozta zavarba, ugyanis olyan akciófilmet rittyentett, hogy azt mondtam: wow... Végig érdekes, feszült, nincs benne üresjárat, a történet fordulatos, a szereplők egytől egyig a maximumot nyújtják. Néhol felüti a fejét némi fekete humor, az operatőri munka egészen kiváló, minden perce lekötötte a figyelmemet. Klisémentes, remek sztori és kiváló történetvezetés jellemzi, csak ajánlani tudom.

2025.10.11 Jocpappa

10/7

Az a fajta jó film, ami szórakoztat, amíg nézed, de egy év múlva senki nem fog emlékezni rá. Nem tudom, mi a különbség a Nagy Lebowski vagy a korai Guy Ritchie-filmek között, de valami hiányzik innen, ami többé tehetné. Végig ilyen üres Netflix-produkciós hangulatom volt. Amúgy pörgős volt, szépek voltak a felvételek, van benne több érdekes karakter és jó poén is. Tök korrekt.

2025.09.28 Istvan417877

Végre egy jó film

Ez tényleg egy szórakoztató, jó film volt. A vége egy kicsit össze lett csapva, azaz elfogyott az ötlet, de azért jó volt. Butler egy szimpatikus gyerek, Zoe Kravitz jól néz ki, mint mindig, és villant is, mint mindig. :) Az akció jó, izgalmas szinte a végéig. Csak ajánlani tudom. ???? A macsek viszont abszolút viszi a prímet.

2025.12.30 Tisza

Nagyon clean akció-krimi

Austin Butler a főszereplője a Rajtakapva (Caught Stealing) című vígjátéki elemekkel teli akció-kriminek, melyet Darren Aronofsky rendezett. Hogy milyen benne a fickó? Neki írták a karaktert. Eleinte vagány, majd áldozattá válik, később szerencsétlenkedik, végül átmegy keménybe és végül tökösen zárja a filmet. Hank (Austin Butler) egy kiskilott fiatal, aki egy kamaszkori baleset miatt nem ünnepelt sztársportoló. Egy véletlennek köszönhetően keveredik alvilági ügyekbe, konkrétan egy ellopott és rejtegett vagyon körüli kavarodásba. Van humor, bunyó, üldözéses jelenet és fordulat is.

2025.09.30 Rozmaring Tündér

Egyszer nyugodtan nézhető, lightos kis akciófilmecske.

2025.08.30 grigoriy1rem

A történet tök epizodikus, egy-egy jelenet visz előre, máshol meg csak karaktereket ismersz meg. Ez vagy bejön, vagy fárasztó lesz, nálam inkább az utóbbi.

2025.11.02 FelhasznaLOVEn

Nem rossz, de nem is túl jó...

Végig olyan érzésem volt, mintha hiányozna valami. A férfiszínész is mintha jó színész lenne, de mégsem jön neki össze, hogy vigye a hátán a filmet, ahogy a rendező gondolta valószínűleg. Hiányzik valami plusz a színészből és a filmből is. Azért persze nézhető, de korántsem egy hatalmas alkotás. A srác ezelőtti motoros filmje is ugyanilyen halványka volt, véleményem szerint. Az Elvis sem tetszett.

2025.08.28 HitGirl

A karakterek lélektani mélységei, motivációi szépen ki vannak bontva, és tényleg megérzed, mi mozgatja őket. Plusz: a punk stílus és zene olyan mennyiségben van jelen, hogy tényleg ad egy alvilági hangulatot, amitől nagyon működik az egész.

2025.08.29 firczy

Ez a film tényleg egy pörgős, fekete humorral nyakon öntött gengszterkomédia, teljesen más, mint amit Aronofskytól megszoktam. Simán vetekszik Guy Ritchie legjobb korszakával, de közben nyoma sincs a paródiának, mert teljes kontroll alatt tartja a re... Több

2025.09.05 Petya418484

so-so

Tegnap néztem meg moziban. Tetszett az előzetese. A film közepéig egész jó, aztán ellaposodik. Jónak indult, de egy átlagos, egyszer nézős, esti Netflix-jellegű film lett belőle. Sajnálom. :(

2025.10.15 temetetlen

Kár, hogy Zoe meghalt

Egész jó kis film, kár Kravitz kisasszonyért...