Nagyon rossz előérzetem van

Nagyon rossz előérzetem van

Something Very Bad Is Going to Happen

Egy baljós esküvő megünneplése előtti héten rémületes hangulat lesz úrrá az ünneplők körében.

(Gergo Horvath)

Forgatókönyvíró: Haley Z. Boston
Premier: 2026.03.26. | Netflix (2026.03.26.)
Ted Levine
Gus Birney

2026.04.14 Elysia Kova

A Duffer tesók legújabb alkotása

A Nagyon rossz előérzetem van már a címével is egyértelműen jelzi, hogy nem egy könnyed, háttérben futó tartalomról van szó. Ez a sorozat inkább egy hangulat, egy folyamatosan jelen lévő, nyomasztó érzés, ami végigkíséri a nézőt epizódról epizódra. A... Teljes kritika

2026.04.02 Hedy0809

Hoppá

Neeem, persze, hogy nem volt zseniális, na de a kínálat és a felhozatal fényében ez egy nagyon ötletes és izgalmas sorozat volt! És néha komolyan frászt is kaptam... Tetszett a képi világ, a történet szövése, a sejtelem, és főleg az, hogy nincs minden mozzanat a szánkba rágva. Lemaradunk párbeszédekről, infókról, amik csak később derülnek ki, és ettől sokkal frappánsabb a szálvezetés. Tetszett, hogy nem a Get Out 2-t nézzük, és végig nagyon élvezhető minden rész. A vége... én erősen remélem, hogy nem kap folytatást. Ez egy frappáns, kerek kis alkotás, kár lenne elrontani. Beszédes, vicces, ijesztő, okos, és fején találja a szöget. ;)

2026.03.29 Lóri Ádámcsik

Különlegesen para

Beteg egy sorozat, de a jó értelemben. Egyedi, meghökkentő, para, izgalmas, rejtélyes, borzongató. Végig lekötött és egy nap alatt ledaráltuk. A végén pedig jön a "tűzijáték". És benne van a folytatás lehetősége is. Nagyon ajánlom!

2026.03.31 István Bari

10/3

A történet alapvetően jó, de hiányzik belőle az a drámai csavar, amit egy ilyen filmtől elvárnék. A szereposztás tökéletes, és a film szépen hozza az enyhén horrorisztikus hangulatot, azonban az összképet beárnyékolja a rendezés. A jelenetek túl hosszúak, és sokszor kellemetlenül hatnak, nem vonják be igazán a nézőt. Inkább tűnik egy hype-ot hajszoló alkotásnak, mintsem egy valóban korszakalkotó műnek. Legalább a színésznő szép volt ♥️

A sorozatban látható gyönyörű ház magántulajdonban van, és a Muskoka-tavaknál, Torontótól északra, körülbelül 2,5 órányira, található. A Forró viszály (2025) című sorozatban szereplő ház is csak néhány kilométerre van innen.Szerző: Szarka Károly

Camila Morrone és Amanda Fix egyaránt szerepelt a Daisy Jones & The Six (2023) című sorozatban.Szerző: Szarka Károly