Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

31 (2016)

31
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
2
Videók
31

Galéria (12)

Videók (2)

 
Megamovie   2018. 07. 22.

legújabb vélemény

0

Nem szeretem a jumpscares horrorokat mert eléggé ijedős vagyok ilyen téren, viszont ez a film inkább kiszámítható és lapos volt számomra. A bohóckoról pedig valahogy nem hittem el igazán hogy szadisták nem nagyon volt jelenlétük a vásznon talán csak... több»

 
vivikejencikelara   2017. 05. 30.

0

A sztori átlagos és hallottunk, láttunk már ilyet. A karakterek főleg a bohócok hihetetlen jók. Kellően erőszakos, csak valahogy nem kerek az egész történet , nincs vége. Nem kapunk választ arra miért is kerültek ilyen helyzetbe.

 
fester   2016. 06. 25.

0

Ilyen egy igazi horror/shock film. Olyan, mint a Grindhouse Tarantínótól, csak talán kevésbé gagyi és tényleg össze lehet rezzenni rajta, nem csak felkacagni. Nekem bejön az ilyen, de azt azért tudni kell, hogy nem vérkomoly alkotás. Inkább csak vér...

 
bart   2018. 07. 08.

0

Írta, rendezte és készítette: Rob Zombie. Hát olyan is ez a mozi. Akit kevésbé érdekel a történet, és sokkal inkább azt várja el a horrortól, hogy maximalizálja az ábrázolt erőszakot, annak tetszeni fog ez a film. A történetmesélés, a kauzalitás és a logika másodlagos. Ellenben van egy pszichopata náci a történetben!

 
WaldyxMan   2016. 05. 19.

0

Nekem ez sivár. Nem mondom a látvány rendben van, és még az atmoszférát is sikerül megteremteni, de egy kicsit önkényes, teátrális és kusza. A történetből csak annyi jön át, hogy brutális mészárlás történik, mert csak.

A film összbevétele 850 419 dollár volt (imdb.com).

 

A film premierje a 2016-os Sundance Festival-on volt.

(dulkap)
 

Rob Zombie azért helyezte a történetet Halloween ünnepének idejére, mert olvasta, hogy ezen a napon többen tűnnek el, mint az év bármely másik napján.

(dulkap)
 

Az amerikai korhatárbizottság az MPAA kétszer is NC-17-es besorolással adta vissza a filmet. Végül 2016 januárjában adták meg az eggyel szelidebb R-es besorolást, miután tovább vágták a filmet a készítők.

(dulkap)
 

A film költségvetésének nagy részét a rajongók dobták össze.

(dulkap)
 

Rob Zombie elmondása szerint a 31 az eddigi legbrutálisabb filmje.

(dulkap)