Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

A bűn hálójában (2011)

Haywire
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Videók (2)

 
MethMan   2016. 10. 09.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó színészeket szedtek össze erre az egyébként számomra nem túl meggyőző filmre. Bírom őket, de itt még valahogy az ő jelenlétük sem segített szerintem. Gyenge volt.

 
dulkap   2015. 07. 19.

0

Egy semmilyen történet, általában semmilyen akció jelenetekkel és pár tehetséges színész dísznek odaállítva, hogy az is megnézze, aki nem tudja ki Gina Carano. Kicsit olyan érzésem volt, mintha az egyetlen cél az lett volna, hogy csináljunk a hölgyne... több»

 
Adell89   2015. 11. 12.

0

Óriási csalódás volt számomra ez a film, az első jelenet közepétől szétesett az egész sztori. Sajnos attól még nem lesz jó egy film, ha 8-10 világklasszis színész szerepel benne.

 
Henczi   2015. 05. 12.

0

Én jobbat vártam a filmtől a szereplők miatt is. Elég sablonosnak mondható akciófilm, a sztori is sablonos, egyszerű. Középszerű, egyszer nézhető film. Sok újdonságot ne várjunk tőle.

 
nagyniki987   2016. 04. 28.

0

A film csalódás volt, nem hozta számomra azt a színvonalat, amire számítottam, lapos volt és túl sablonos és klisékkel teli. A dramaturgia nem volt rossz, de a kivitelezés és a színészi játék nem volt tökéletes, hiányosságai voltak. Nem veszt az ember vele ha kihagyja, mert láttunk már ilyet százat...

 
SuperBoi   2015. 05. 21.

0

Nem volt annyira jó film, nem dolgozták ki rendesen a történetet szerintem, inkább csak az akcióra hajtottak. De az egyedül nem tud elvinni egy filmet a hátán, erre már lassan rá kellene jönni.

A film összbevétele 33 372 606 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Fassbender hangját megváltoztatták az utómunkálatok során, hogy mélyebb legyen.

(kázsé)
 

Gina Carano elmondása szerint a közte és Michael Fassbender között játszódó veszekedésnél az eredeti tervek szerint el kellett volna hibáznia, mikor megdobja a férfit a vázával, de a forgatás közben véletlenül eltalálta.

(kázsé)
 

A film első és utolsó szava ugyanaz.

(kázsé)
 

Steven Soderbergh a vágás közben alakította át a film történetét, és Antonio Banderasból rosszfiút csinált, miközben a forgatókönyvben nem volt az.

(kázsé)
 

A film jogait "Five Continents Imports" birtokolja. Ez a CIA kódneve volt az 1975-ös A keselyű három napja c. filmben.

(kázsé)