A csajok bosszúja reális kérdéseket tár elénk, méghozzá vicces módon úgy, hogy nem kesergünk, hanem élvezzük a kialakult helyzetet. Legalábbis mi nézők.
Könnyed kis vígjáték a megcsalásról és a bosszúról. Ha úgy ülünk le elé hogy nem túl nagyok az elvárásaink akkor élvezhető. Aki egy korszakalkotó vígjátékra vágyik az inkább el se kezdje nézni mert akkor csak a hibákra fog tudni figyelni.
Hát ez a film lényegében amolyan semmilyen lett. Színészi játékról nem beszélhetünk, ahogy vígjátékról sem: végig erőltetettnek éreztem, indokolatlanul hosszú, meg egy "picivel" nagyobb csattanót el tudtam volna képzelni. Összességében szigorúan egyszernézős.
Nagyon unalmas és lehangoló volt számomra. Egy poén volt ami tetszett, mikor Amber a Bahamákon fordítva tartja a távcsövet.
Hihetetlen "film" mert lehet tudni mi történik előre..igazi semmi ez a film.. ezekből a szerepekből meg tud élni ez a cameron diaz.. igazi kis semmirevaló vígjáték,ezerszer eljátszott sztori..unalmas figurák szóval max ha nagyon ráérsz akkor ajánlom megnézésre..
Szeretem az ilyen csajos megbosszuljuk a pasin amit tett filmeket. Vicces volt ahogy összeesküdtek a lányok. Cameront amúgy is nagyon kedvelem,kiváló színésznő,nah meg a kis butus Kate is jól alakította a buta szőke nő szerepét. Jól film volt,csajoknak kötelező!
Fúúúú hát ettől unalmasabb és lehangolóbb filmet rég láttam. Egy kínzás volt számomra. Nekem is az az Egy poén volt ami tetszett, mikor Amber a Bahamákon fordítva tartja a távcsövet de ennyi
Nem okozott semmiféle meglepetést, viszont csalódást sem. Cameron Diaz tökéletesen hozza amit szokott, és meg is értem hogy nem akar kimozdulni ezekből a szerepekből. Leslie Mann tényleg idegesítő néha és az is fura hogy sok filmben van hasonló idegesítő háziasszony szerepe.
Átlagos, sablon amerikai romantikus vígjáték. A megszokott, sablonos kisssé közhelyes poénokkal teli film. Egyszer nézhető. laza, könnyed film, aminek nincs igazán mondanivalója.
Olyan délutánra való, amikor egy filmen csak jót akarok mosolyogni, és nem gondolkodni, meg izgulni, meg a mély üzenetet keresni benne. Nem volt olyan rossz, de a trailer alapján jobbra számítottam.
Ez egy tok jo csajos film amin csak rohogni lehet!!! Rengetegszer lattam mar, es minden egyes alkalommal megnevettet. Ha meg nem lattad, feltetlenul potold.
Lassan indul be a film, az alapkonfliktus kibontakozására sokat kell várnunk. Alpári, övön aluli poénokban bővelkedik, idegesítő túlzásokba esik minden területen.