A csajok bosszúja

The Other Woman

2015.01.31 retine43

Nagyon jó volt a film jól szórakoztam ,na de a vége az mindent..... már-már sajnáltam valahol a pasit!!! Cameron Diaz a szokásos profi előadása!

2015.01.22 Dorika94

Ahhoz képest, hogy tucat hálivúdi vígjáték, meglehetősen enyhe sztorival, én jókat röhögtem rajta :) sokszor. Ami azert jó egy vígjáték esetében. Az elcsépelt hasmenős "poénokhoz" való -számomra érthetetlen- vonzódását Hollywood-nak viszont nem tudom megbocsátani: 3/5

2015.03.30 jégvirág

Csupa jó színész, vígjáték, jó sztori. Minden adott egy remek filmhez, mégis hatalmas csalódás volt. Nem vicces, gagyi és unalmas.

2015.02.10 mary_chan

Szerintem nem volt rossz film, párszor meg lehet nézni az unalmasabb órákban. Csajos bosszúfilm bejáratott poénokkal.

2015.01.28 Sritech

Csajos film ellenére nagyon tetszett :D Sokat szórakoztam rajta, egyszer nézhető film, ajánlom!

2015.02.18 banita9195

Cameron Diaz... az ő vígjátékain mindig jókat derülök. Természetesen két barátnőmmel láttam a filmet és végig nevettük az egészet, a benne látottakat pedig majd alkalom adtán felhasználjuk egy-két utunkba tévedt rossz fiú ellen. :) lol

2014.11.11 JamesBont

A csajok bosszúja egy langyos, de aranyos kis vígjáték, amiben egy két jobb poént is sikerül elsütni. Általában viszont inkább csak lassan zakatol a kiszámítható vég felé. Nem teljesen unalmas, de ahhoz, hogy jó legyen egy kicsit kevés. Nincs ezzel s... Több

2021.07.02 Vanda Dandé

A csajok nagyon jól hozták a szerepüket, kellemesen gagyi, néha felröhögve, visítva csomagolja humorba a száraz valóságot.

2018.12.31 Kriszta1990

Szuper film, imádom.

Mindenkinek bátran ajánlom aki egy kicsit jobb kedvre szeretne derülni, szuper a szereposztás. Mindenki nagyon eltalálta benne a karakterét, laza, könnyed, szórakoztató.